TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Денови на македонската книга во Москва, промовирана „Послание. Поезија на Блаже Конески на руски”

МКД - 19.04.2021

На Деновите на македонската книга што се одржаа во Московскиот дом на националностите во рамки на проектот „Читаj jа Македониjа!”, иницијаторот на проектот Олга Панкина ја претстави книгата „Послание. Поезија на Блаже Конески на руски”.

На Деновите на македонската книга во Москва претставена „Послание. Поезија на Блаже Конески на руски”

Независен - 19.04.2021

На Деновите на македонската книга што се одржаа во Московскиот дом на националностите во рамки на проектот „Читаj jа Македониjа!”, иницијаторот на проектот Олга Панкина ја претстави книгата „Послание. Поезија на Блаже Конески на руски”.

На Деновите на македонската книга во Моска претставена „Послание. Поезија на Блаже Конески на руски”

Опсервер - 19.04.2021

– На Деновите на македонската книга што се одржаа во Московскиот дом на националностите во рамки на проектот „Читаj jа Македониjа!”, иницијаторот на проектот Олга Панкина ја претстави книгата „Послание. Поезија на Блаже Конески на руски”.

На Деновите на македонската книга во Моска претставена „Послание. Поезија на Блаже Конески на руски”

+инфо - 19.04.2021

На Деновите на македонската книга што се одржаа во Московскиот дом на националностите во рамки на проектот „Читаj jа Македониjа!”, иницијаторот на проектот Олга Панкина ја претстави книгата „Послание. Поезија на Блаже Конески на руски”.

Во Моска претставена „Послание. Поезија на Блаже Конески на руски”

Вечер Прес - 19.04.2021

На Деновите на македонската книга што се одржаа во Московскиот дом на националностите во рамки на проектот „Читаj jа Македониjа!”, иницијаторот на проектот Олга Панкина ја претстави книгата „Послание. Поезија на Блаже Конески на руски”.

Денови на македонската книга во Москва, промовирана „Послание. Поезија на Блаже Конески на руски”

Република - 19.04.2021

На Деновите на македонската книга што се одржаа во Московскиот дом на националностите во рамки на проектот „Читаj jа Македониjа!”, иницијаторот на проектот Олга Панкина ја претстави книгата „Послание. Поезија на Блаже Конески на руски”.

На Деновите на македонската книга во Москва претставена „Послание. Поезија на Блаже Конески на руски”

24 Вести - 19.04.2021

На Деновите на македонската книга што се одржаа во Московскиот дом на националностите во рамки на проектот „Читаj jа Македониjа!”, иницијаторот на проектот Олга Панкина ја претстави книгата „Послание. Поезија на Блаже Конески на руски”.

На Деновите на македонската книга во Моска претставена „Послание. Поезија на Блаже Конески на руски”

MakPress - 19.04.2021

На Деновите на македонската книга што се одржаа во Московскиот дом на националностите во рамки на проектот „Читаj jа Македониjа!”, иницијаторот на проектот Олга Панкина ја претстави книгата „Послание. Поезија на Блаже Конески на руски”.

Денови на македонската книга во Москва: Промовирана „Послание. Поезија на Блаже Конески на руски”

PressingTV - 19.04.2021

На Деновите на македонската книга што се одржаа во Московскиот дом на националностите во рамки на проектот „Читаj jа Македониjа!”, иницијаторот на проектот Олга Панкина ја претстави книгата „Послание. Поезија на Блаже Конески на руски”.