TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Microsoft подготвува целосно нова категорија мобилни уреди

Иновативност - 18.06.2018

На Интернет се појавија информации за хардверските планови на Microsoft, кои ги покажуваат гoлемите планови и амбиции на Сатја Надела. Екипата од Microsoft за оваa и следната година подготвува надградба на постојните уреди Surface, но и целосно нов ...

Microsoft спрема целосно нова категорија на мобилен уред

Телефони.мк - 18.06.2018

На интернет се појавија информации за хардверските планови на Microsoft , кои се само рефлексија на високите амбиции на Сатја Надела. Екипата на Microsoft спрема надградба на Surface уредите, и целосно нов уред, кој ќе донесе големи промени на ...

Големи планови: Microsoft подготвува целосно нова категорија мобилни уреди

USB - 18.06.2018

Уште оваа година Microsoft би можел да претстави некој вид на хибрид помеѓу паметните телефони и преносните компјутери. На Интернет се појавија информации за хардверските планови на Microsoft, кои ги покажуваат гoлемите планови и амбиции на ...

Мicrosoft Surface Pro 6 ќе биде редизајниран во 2019. година

USB - 16.06.2018

Microsoft не се откажува од идејата да продолжи да развива хардвер и веќе напорно работи на следниот таблет од висока класа. Претстојниот уред е со кодно име „Carmel“, но се очекува да дебитира на пазарот како Surface Pro 6.