TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Firefox Lockbox и Notes by Firefox се новите мобилни апликации на Mozilla

Стандард - 12.07.2018

Моzilla ги претставија официјално новите претставници на програмата Теst Pilot кои се викаат Firefox Lockbox и Notes by Firefox. Двете мобилни апликации се оптимизирани за iOS и Android паметни телефони, соодветно.

Војната на прелистувачите: Кој е најдобар во јули?

Стандард - 12.07.2018

Во моментов два прелистувачи доминираат во компјутерскиот сегмент – Google Chrome и Mozilla Firefox, а кон нив можеме да го додадеме и Microsoft Edge кој доаѓа стандардно со Windows 10. Се разбира од корисничка гледна точка е интересно да дознаеме ...

Firefox Lockbox и Notes by Firefox се новите мобилни апликации на Mozilla

Локално - 13.07.2018

Моzilla ги претставија официјално новите претставници на програмата Теst Pilot кои се викаат Firefox Lockbox и Notes by Firefox. Двете мобилни апликации се оптимизирани за iOS и Android паметни телефони, соодветно.

Војната на прелистувачите: Кој е најдобар во јули?

Локално - 13.07.2018

Во моментов два прелистувачи доминираат во компјутерскиот сегмент – Google Chrome и Mozilla Firefox, а кон нив можеме да го додадеме и Microsoft Edge кој доаѓа стандардно со Windows 10. Се разбира од корисничка гледна точка е интересно да дознаеме ...

Mozilla ги претстави новите апликации Lockbox и Notes

USB - 14.07.2018

Моzilla ги претставија официјално новите претставници на програмата Теst Pilot кои се викаат Firefox Lockbox и Notes by Firefox. Двете мобилни апликации се оптимизирани за iOS и Android паметни телефони, соодветно.