TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Митко Јанчев: Се откажувам од градоначалничката плата и нема да се возам со службено возило

Фокус - 05.10.2017

Митко Јанчев , кандидат за градоначалник на Кавадарци од ВМРО-ДПМНЕ и коалицијата денеска на прес-конференција истакна дека се откажува од градоначалничката плата и нема да користи службено возило.

Јанчев ќе се откаже од платата и службеното возило ако стане градоначалник на Кавадарци

Поглед - 05.10.2017

Кандидатот за градоначалник на Кавадарци од редовите на ВМРО ДПМНЕ, Митко Јанчев одржа прес-конференција на која изјави дека ако граѓаните на оваа општина му ја доверат довербата и го изгласаат, тој ќе се откаже од платата и службеното ...

Јанчев: Луѓе на СДСМ ги заплашуваат жителите на Марена

Курир - 05.10.2017

За овој проблем јавно проговори и самиот Јанчев, кој на синоќашниот мини митинг оддржан во селото Марена меѓу другото рече: „Во Марена има една група на луѓе, кои што нема што да прават и се избркани од дома, се продвикаат и прават тензии, ги ...

Јанчев се откажа од платата и службеното возило доколку биде избран за градоначалник, средствата ќе одат во хуманитарни ...

Курир - 05.10.2017

-Јавно се откажувам од градоначалничката плата, јавно соопштувам дека нема да користам службено возило и службените обврски ќе ги извршувам со сопствено возило. Финансиските средства од градоначалничката плата ќе се префрлаат на донаторска сметка, ...

Луѓе на СДСМ ги заплашуваат жителите на Марена

Пулс24 - 05.10.2017

По безбројните неосновани и бесрамни напади на лична основа се со цел лична дискредитација на кандидатот за градоначалник на општина Кавадарци на ВМРО-ДПМНЕ и Kоалицијата „За подобра Македонија”, Митко Јанчев, сега цел на напад од страна на личности ...

Јанчев: Функционери на СДСМ ги заплашуваат жителите на Марена

Република - 05.10.2017

По безбројните неосновани и бесрамни напади на лична основа се со цел лична дискредитација на кандидатот за градоначалник на општина Кавадарци на ВМРО-ДПМНЕ и Kоалицијата „За подобра Македонија”, Митко Јанчев, сега цел на напад од страна на личности ...

Кандидатот на ВМРО-ДПМНЕ се откажа од платата и службеното возило: Ако стане градоначалник, средствата ќе одат за ...

Република - 05.10.2017

Кандидатот за градоначалник за Општина Кавадарци од ВМРО-ДПМНЕ Митко Јанчев на денешната прес-конференција истакна дека доколку граѓаните му ја дадат довербата на локални избори функцијата градоначалник ќе ја извршува исклучиво со намера и желба да ...

Јанчев: Луѓе на СДСМ ги заплашуваат жителите на Марена

Сител - 05.10.2017

По безбројните неосновани и бесрамни напади на лична основа се со цел лична дискредитација на кандидатот за градоначалник на општина Кавадарци на ВМРО-ДПМНЕ и Kоалицијата „За подобра Македонија”, Митко Јанчев, сега цел на напад од страна на личности ...

Јанчев се откажа од платата и службеното возило доколку биде избран за градоначалник, средствата ќе одат во хуманитарни ...

Сител - 05.10.2017

Кандидатот за градоначалник за Општина Кавадарци од ВМРО-ДПМНЕ Митко Јанчев на денешната прес-конференција истакна дека доколку граѓаните му ја дадат довербата на локални избори функцијата градоначалник ќе ја извршува исклучиво со намера и желба да ...

ЛИ2017/Јанчев: Се откажувам од градоначалничката плата и нема да користам службено возило

Либертас - 05.10.2017

Јавно се откажувам од градоначалничката плата, нема да користам службено возило и службените обврски ќе ги извршувам со сопствено возило. Ова го рече денеска на прес-конференција Митко Јанчев, кандидат за градоначалник на Кавадарци од ВМРО-ДПМНЕ и ...

Јанчев: Се откажувам од градоначалничката плата и нема да користам службено возило

Локално - 05.10.2017

Јавно се откажувам од градоначалничката плата, нема да користам службено возило и службените обврски ќе ги извршувам со сопствено возило. Ова го рече денеска на прес-конференција Митко Јанчев, кандидат за градоначалник на Кавадарци од ВМРО-ДПМНЕ и ...

Јанчев: Се откажувам од градоначалничката плата и нема да користам службено возило

Вечер Прес - 05.10.2017

Јавно се откажувам од градоначалничката плата, нема да користам службено возило и службените обврски ќе ги извршувам со сопствено возило. Ова го рече денеска на прес-конференција Митко Јанчев, кандидат за градоначалник на Кавадарци од ВМРО-ДПМНЕ и ...

Јанчев: Се откажувам од градоначалничката плата и нема да користам службено возило

А1 On - 05.10.2017

Јавно се откажувам од градоначалничката плата, нема да користам службено возило и службените обврски ќе ги извршувам со сопствено возило. Ова го рече денеска на прес-конференција Митко Јанчев, кандидат за градоначалник на Кавадарци од ВМРО-ДПМНЕ и ...

Јанчев: Се откажувам од градоначалничката плата, нема да користам службено возило...

Н.Македонија - 05.10.2017

Јанчев: Се откажувам од градоначалничката плата, нема да користам службено возило Јавно се откажувам од градоначалничката плата, нема да користам службено возило и службените обврски ќе ги извршувам со сопствено возило.

Јанчев: Се откажувам од градоначалничката плата и нема да користам службено возило

Слободен Печат - 05.10.2017

Јавно се откажувам од градоначалничката плата, нема да користам службено возило и службените обврски ќе ги извршувам со сопствено возило. Ова го рече денеска на прес-конференција Митко Јанчев, кандидат за градоначалник на Кавадарци од ВМРО-ДПМНЕ и ...