TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Џафери патува за Будимпешта, на состанок за проширувањето на ЕУ со претседателите на парламентите на ЈИЕ

360 степени - 23.09.2021

Премиерот на Унгарија, Виктор Орбан, евркомесарот за проширување, Оливер Вархеји, и претседателот на унгарското Собрание, Ласло Ковер, ќе имаат свои обраќања во воведниот дел на состанокот Претседателот на Собранието на Република Северна Македонија, ...

Џафери утре на состанок на претседатели на парламенти на земјите од Југоисточна Европа

Скопје инфо - 23.09.2021

Претседателот на Собранието, Талат Џафери утре ќе учествува на десеттиот состанок на претседатели на парламенти на земјите од Југоисточна Европа, посветен на проширувањето на Европската унија.

Џафери утре на состанок на претседатели на парламенти на земјите од Југоисточна Европа

Lider - 23.09.2021

Претседателот на Собранието, Талат Џафери утре ќе учествува на десеттиот состанок на претседатели на парламенти на земјите од Југоисточна Европа, посветен на проширувањето на Европската унија.

Џафери утре на состанок на претседатели на парламенти на земјите од Југоисточна Европа

Канал5 - 23.09.2021

Претседателот на Собранието, Талат Џафери утре ќе учествува на десеттиот состанок на претседатели на парламенти на земјите од Југоисточна Европа, посветен на проширувањето на Европската унија.

Џафери утре на состанок на претседатели на парламенти на земјите од Југоисточна Европа

Нова ТВ - 23.09.2021

Претседателот на Собранието, Талат Џафери утре ќе учествува на десеттиот состанок на претседатели на парламенти на земјите од Југоисточна Европа, посветен на проширувањето на Европската унија.

Џафери утре на состанок на претседатели на парламенти на земјите од Југоисточна Европа

Опсервер - 23.09.2021

– Претседателот на Собранието, Талат Џафери утре ќе учествува на десеттиот состанок на претседатели на парламенти на земјите од Југоисточна Европа, посветен на проширувањето на Европската унија.

Џафери утре на состанок на претседатели на парламенти на земјите од Југоисточна Европа

Либертас - 23.09.2021

Состанокот, како што соопшти секторот за односи со јавност на Собранието, се одржува во Будимпешта, и традиционално се организира од страна на Собранието на Република Унгарија на секои две години.

Џафери на состанок со претседатели на парламенти на земјите од Југоисточна Европа за проширување на ЕУ

Вечер Прес - 23.09.2021

Претседателот на Собранието, Талат Џафери утре ќе учествува на десеттиот состанок на претседатели на парламенти на земјите од Југоисточна Европа, посветен на проширувањето на Европската унија.

Џафери утре на состанок на претседатели на парламенти на земјите од Југоисточна Европа

MakPress - 23.09.2021

Претседателот на Собранието, Талат Џафери утре ќе учествува на десеттиот состанок на претседатели на парламенти на земјите од Југоисточна Европа, посветен на проширувањето на Европската унија.

Со собраниска плата во изборна кампања

Локално - 23.09.2021

Пратениците уште утре ќе имаат собраниски активности. Од понеделник, па во наредните 20 дена ќе паузираат за да не ја претворат собраниската говорница во партиски мегафон. За утре се закажани само две парламентарни активности.

Џафери на состанок на претседатели на парламенти на земји од Југоисточна Европа

Бизнис Вести - 24.09.2021

Претседателот на Собранието Талат Џафери денеска ќе учествува на десеттиот состанок на претседатели на парламенти на земјите од Југоисточна Европа, посветен на проширувањето. Состанокот, како што соопшти собраниската прес-служба, се одржува во ...

Џафери на состанок на претседатели на парламенти на земји од Југоисточна Европа

24Инфо - 24.09.2021

Претседателот на Собранието Талат Џафери денеска ќе учествува на десеттиот состанок на претседатели на парламенти на земјите од Југоисточна Европа, посветен на проширувањето. Состанокот, како што соопшти собраниската прес-служба, се одржува во ...

Џафери на состанок на претседатели на парламенти на земји од Југоисточна Европа

Опсервер - 24.09.2021

– Претседателот на Собранието Талат Џафери денеска ќе учествува на десеттиот состанок на претседатели на парламенти на земјите од Југоисточна Европа, посветен на проширувањето. Состанокот, како што соопшти собраниската прес-служба, се одржува во ...

Џафери на состанок на претседатели на парламенти на земји од Југоисточна Европа

Канал5 - 24.09.2021

Претседателот на Собранието Талат Џафери денеска ќе учествува на десеттиот состанок на претседатели на парламенти на земјите од Југоисточна Европа, посветен на проширувањето. Состанокот, како што соопшти собраниската прес-служба, се одржува во ...

Џафери на состанок на претседатели на парламенти на земји од Југоисточна Европа

Lider - 24.09.2021

Претседателот на Собранието Талат Џафери денеска ќе учествува на десеттиот состанок на претседатели на парламенти на земјите од Југоисточна Европа, посветен на проширувањето. Состанокот, како што соопшти собраниската прес-служба, се одржува во ...

Џафери во Будимпешта на состанок на претседателите на парламентите на земјите од Југоисточна Европа

Република - 24.09.2021

Претседателот на Собранието Талат Џафери денеска ќе учествува на десеттиот состанок на претседатели на парламенти на земјите од Југоисточна Европа, посветен на проширувањето. Kако што соопшти собраниската прес-служба, состанокот се одржува во ...

Џафери на состанок на претседатели на парламенти на земји од Југоисточна Европа

Press24 - 24.09.2021

Претседателот на Собранието Талат Џафери денеска ќе учествува на десеттиот состанок на претседатели на парламенти на земјите од Југоисточна Европа, посветен на проширувањето. Состанокот, како што соопшти собраниската прес-служба, се одржува во ...

Џафери во Будимпешта на состанок на претседателите на парламентите на земјите од Југоисточна Европа

Нетпрес - 24.09.2021

Претседателот на Собранието Талат Џафери денеска ќе учествува на десеттиот состанок на претседатели на парламенти на земјите од Југоисточна Европа, посветен на проширувањето. Kако што соопшти собраниската прес-служба, состанокот се одржува во ...

Џафери на состанок на претседатели на парламенти на земји од Југоисточна Европа

CivilMedia - 24.09.2021

Претседателот на Собранието Талат Џафери, денеска во Будимпешта, ќе учествува на десеттиот состанок на претседатели на парламенти на земјите од Југоисточна Европа, посветен на проширувањето.