TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Рама: Капацитетот за успешна комуникација на земјите од Западен Балкан е важен услов за ЕУ

Опсервер - 21.02.2020

– Албанскиот премиер Еди Рама на денешниот Самит на групата раководители на акцелераторот за конкурентност и иновации на Западен Балкан, истакна дека капацитетот за успешна комуникација меѓу западнобалканските земји е важен услов на евроинтеграциите ...

Рама: Капацитетот за успешна комуникација на земјите од Западен Балкан е важен услов за ЕУ

А1 On - 21.02.2020

Албанскиот премиер Еди Рама на денешниот Самит на групата раководители на акцелераторот за конкурентност и иновации на Западен Балкан, истакна дека капацитетот за успешна комуникација меѓу западнобалканските земји е важен услов на евроинтеграциите ...

Рама: Капацитетот за успешна комуникација на земјите од Западен Балкан е важен услов за ЕУ

Сител - 21.02.2020

Албанскиот премиер Еди Рама на денешниот Самит на групата раководители на акцелераторот за конкурентност и иновации на Западен Балкан, истакна дека капацитетот за успешна комуникација меѓу западнобалканските земји е важен услов на евроинтеграциите ...

Рама: Капацитетот за успешна комуникација на земјите од Западен Балкан е важен услов за ЕУ

Слободен Печат - 21.02.2020

Албанскиот премиер Еди Рама на денешниот Самит на групата раководители на акцелераторот за конкурентност и иновации на Западен Балкан, истакна дека капацитетот за успешна комуникација меѓу западнобалканските земји е важен услов на евроинтеграциите ...

Рама: Капацитетот за успешна комуникација на земјите од Западен Балкан е важен услов за ЕУ

Press24 - 21.02.2020

Албанскиот премиер Еди Рама на денешниот Самит на групата раководители на акцелераторот за конкурентност и иновации на Западен Балкан, истакна дека капацитетот за успешна комуникација меѓу западнобалканските земји е важен услов на евроинтеграциите ...

РАМА: Од нас зависи дали ЕУ за Западен Балкан ќе биде поотворена и повеќе ќе не почитува

Денешен - 21.02.2020

Албанскиот премиер Еди Рама на денешниот Самит на групата раководители на акцелераторот за конкурентност и иновации на Западен Балкан, истакна дека капацитетот за успешна комуникација меѓу западнобалканските земји е важен услов на евроинтеграциите ...

Рама: Капацитетот за успешна комуникација на земјите од Западен Балкан е важен услов за ЕУ

MakPress - 21.02.2020

Албанскиот премиер Еди Рама на денешниот Самит на групата раководители на акцелераторот за конкурентност и иновации на Западен Балкан, истакна дека капацитетот за успешна комуникација меѓу западнобалканските земји е важен услов на евроинтеграциите ...

Рама: Успешната комуникација на земјите од Западен Балкан е важен услов за ЕУ

Вечер - 21.02.2020

Албанскиот премиер Еди Рама на денешниот Самит на групата раководители на акцелераторот за конкурентност и иновации на Западен Балкан, истакна дека капацитетот за успешна комуникација меѓу западнобалканските земји е важен услов на евроинтеграциите ...