TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Град Скопје ќе изврши обнова на дел од левата страна на кејот на реката Вардар

ТВ21 - 30.06.2022

Градоначалничката на Град Скопје, Данела Арсовска, денеска на прес-конференција изјави дека заедно со јавните претпријатија „Улици и патишта“ и „Паркови и зеленило“ ќе се изврши реконструкција на дел од левата страна од минор коритото на реката ...

Арсовска: Целосно ќе биде обновен левиот кеј на Вардар во должина од 3 километри

Канал5 - 30.06.2022

Целосно ќе биде обновен левиот кеј на Вардар во должина од 3 километри најави градоначалничката на Град Скопје Данела Арсовска. Според неа ќе се работи од потегот на ПИОМ до мостот Тодор ...

Арсовска: Започнуваме со инвестиција за целосна реконструкција на левата страна на кејот на Вардар

MakPress - 30.06.2022

На денешната прес конференција градоначалничката на Град Скопје, Данела Арсовска, со директорот на ЈП Улици и патишта Борис Настов и директорот на ЈП Паркови и зеленило Ангеле Сотировски, го најавија проектот за целосна реконструкција на левата ...

Арсовска: Целосна реконструкција на левата страна на кејот на Вардар

Макфакс - 30.06.2022

На денешната прес конференција градоначалничката на Град Скопје, Данела Арсовска, со директорот на ЈП Улици и патишта Борис Настов и директорот на ЈП Паркови и зеленило Ангеле Сотировски, го најавија проектот за целосна реконструкција на левата ...

Град Скопје ќе изврши обнова на дел од левата страна на кејот на реката Вардар

4NEWS - 30.06.2022

Градоначалничката на Град Скопје, Данела Арсовска, денеска на прес-конференција изјави дека заедно со јавните претпријатија „Улици и патишта“ и „Паркови и зеленило“ ќе се изврши реконструкција на дел од левата страна од минор коритото на реката ...

Започнува реконструкција на левата страна на кејот на Вардар

Курир - 30.06.2022

Градоначалничката на Град Скопје, Данела Арсовска, со директорот на ЈП Улици и патишта Борис Настов и директорот на ЈП Паркови и зеленило Ангеле Сотировски денеска го најавија проектот за целосна реконструкција на левата страна на кејот на река ...

Град Скопје ќе изврши обнова на дел од левата страна на кејот на реката Вардар

24Инфо - 30.06.2022

Градоначалничката на Град Скопје, Данела Арсовска, денеска на прес-конференција изјави дека заедно со јавните претпријатија „Улици и патишта” и „Паркови и зеленило” ќе се изврши реконструкција на дел од левата страна од минор коритото на реката ...

Арсовска: Започнуваме со инвестиција за целосна реконструкција на левата страна на кејот на Вардар

Нетпрес - 30.06.2022

На прес-конференцијата во четвртокот, градоначалничката на Град Скопје, Данела Арсовска, со директорот на Јавното претпријатие „Улици и патишта“ Борис Настов и директорот на ЈП „Паркови и зеленило“ Ангеле Сотировски, го најавија проектот за целосна ...

Целосна реконструкција на левата страна на кејот на Вардар, најави Арсовска

Скопје инфо - 30.06.2022

На денешната прес конференција градоначалничката на Град Скопје, Данела Арсовска, со директорот на ЈП Улици и патишта Борис Настов и директорот на ЈП Паркови и зеленило Ангеле Сотировски, го најавија проектот за целосна реконструкција на левата ...

Арсовска: Целосна реконструкција на левата страна на кејот на Вардар

Press24 - 30.06.2022

На денешната прес конференција градоначалничката на Град Скопје, Данела Арсовска, со директорот на ЈП Улици и патишта Борис Настов и директорот на ЈП Паркови и зеленило Ангеле Сотировски, го најавија проектот за целосна реконструкција на левата ...

Арсовска: Почнуваме со инвестиција за целосна реконструкција на левиот кеј на реката Вардар

Zoom - 30.06.2022

На прес-конференцијата во четвртокот, градоначалничката на Град Скопје, Данела Арсовска, со директорот на Јавното претпријатие „Улици и патишта“ Борис Настов и директорот на ЈП „Паркови и зеленило“ Ангеле Сотировски, го најавија проектот за целосна ...

Целосна реконструкција на левата страна на кејот на Вардар

Вечер Прес - 30.06.2022

Целосна реконструкција на левата страна на кејот на реката Вардар, која ќе се одвива во повеќе фази со цел воспоставување на мултифункционален модерен јавен простор со ново зеленило, пешачки, вело патеки и нова урбана опрема во интерес на сите ...

Целосно ќе се реконструира левата страна на кејот на Вардар

Слободен Печат - 30.06.2022

Остварувањето на оваа инвестиција ќе се одвива во три етапи. Првата се однесува на потегот од мостот „Мајка Тереза“ до ПИОМ, втората до паркот на езерата во Аеродром и третата, до мостот „Тодор Александров“ во општина Аеродром.

Започнува реконструкција на левата страна на кејот на Вардар

Република - 30.06.2022

Градоначалничката на Град Скопје, Данела Арсовска, со директорот на ЈП Улици и патишта Борис Настов и директорот на ЈП Паркови и зеленило Ангеле Сотировски денеска го најавија проектот за целосна реконструкција на левата страна на кејот на река ...

Град Скопје започна со реконструкција на левата страна на кејот на Вардар

Мета - 30.06.2022

Градоначалничката на Град Скопје, Данела Арсовска, на денешната прес конференција со директорот на ЈП Улици и патишта Борис Настов и директорот на ЈП Паркови и зеленило Ангеле Сотировски, најави проект за реконструкција на левата страна на кејот на ...

Почнува реконструкција на левата страна на кејот на Вардар

Независен - 30.06.2022

Целосна реконструкција на левата страна на кејот на река Вардар, која ќе се одвива во повеќе фази со цел воспоставување на мултифункционален модерен јавен простор со ново зеленило, пешачки, вело патеки и нова урбана опрема во интерес на сите ...

Град Скопје најави целосна реконструкција на левата страна на кејот на Вардар

Кајгана - 30.06.2022

На денешната прес-конференција, градоначалничката на Град Скопје, Данела Арсовска, со директорот на ЈП Улици и патишта Борис Настов и директорот на ЈП Паркови и зеленило Ангеле Сотировски, го најавија проектот за целосна реконструкција на левата ...

Арсовска: Целосна реконструкција на левата страна на кејот на Вардар

Точка - 30.06.2022

На денешната прес конференција градоначалничката на Град Скопје, Данела Арсовска, со директорот на ЈП Улици и патишта Борис Настов и директорот на ЈП Паркови и зеленило Ангеле Сотировски, го најавија проектот за целосна реконструкција на левата ...