TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Шилегов набави 130 комунални возила и автобуси

4NEWS - 22.08.2021

Градот Скопје денеска ги презентираше комуналните возила и автобуси кои беа набавени во изминативе четири години за потребите на јавните градски претпријатија. На паркингот пред спортскиот центар „Борис Трајковски“ можеа да се видат возила за јавен ...

Шилегов: За четири години набавени 150 нови возила со буџетски средства од Град Скопје, без донации и помош

Сител - 22.08.2021

Јавните претпријатија на Град Скопје во изминатите четири години заедно имаат набавено повеќе од 130 нови возила – механизација, целосно со буџетски средства од Град Скопје, без донации и помош, изјави денеска градоначалникот на Скопје Петре Шилегов.

Шилегов: Јавните претпријатија во изминатите четири години имаат набавено над 130 нови возила/ФОТОГАЛЕРИЈА

Вечер Прес - 22.08.2021

Градоначалникот на Скопје, Петре Шилегов, денеска одржа прес-конференција на паркингот пред СЦ „Борис Трајковски“ на која беше презентиран дел од механизацијата што Град Скопје и Јавните претпријатија ја набавиле во изминатиот четиригодишен период.

Шилегов се пофали: Јавните претпријатија во изминатите четири години имаат набавено над 130 нови возила

Република - 22.08.2021

Градоначалникот на Скопје, Петре Шилегов, денеска одржа прес-конференција на паркингот пред СЦ „Борис Трајковски“ на која беше презентиран дел од механизацијата што Град Скопје и Јавните претпријатија ја набавиле во изминатиот четиригодишен период.

За четири години набавени 150 нови возила–механизација за јавните претпријатија на Град Скопје

Канал5 - 22.08.2021

Јавните претпријатија на Град Скопје во изминатите четири години заедно имаат набавено повеќе од 130 нови возила – механизација, целосно со буџетски средства од Град Скопје, без донации и помош, изјави денеска градоначалникот на Скопје Шилегов Дел ...

За четири години набавени 150 нови возила со буџетски средства од Град Скопје

Локално - 22.08.2021

Скопје има потреба за поефикасен сообраќај, за поефикасна комунална хигиена и има потреба за уредување на новото зеленило. Токму заради тоа, наши приоритети во изминатиот период, но и периодот што претстои, ќе биде подобрување на инфраструктурата и ...

Шилегов: За четири години набавени 150 нови возила со буџетски средства од Град Скопје, без донации и помош

ТВ21 - 22.08.2021

Јавните претпријатија на Град Скопје во изминатите четири години заедно имаат набавено повеќе од 130 нови возила – механизација, целосно со буџетски средства од Град Скопје, без донации и помош, изјави денеска градоначалникот на Скопје Петре Шилегов.

Шилегов: За четири години набавени се 150 нови возила – механизација за јавните претпријатија на Скопје

МКД - 22.08.2021

За четири години јавните претпријатија на Град Скопје имаат набавено повеќе од 130 нови возила – механизација. Возилата се набавени целосно со буџетски средства од Град Скопје, без донации и помош, изјави денеска градоначалникот на Скопје Петре ...

Шилегов ги паркираше сите возила на едно место: За еден мандат, без донации, купивме над 150

Zoom - 22.08.2021

Дел од новонабавената механизација во градските јавни претпријатија денеска беше претставена на паркингот пред Спортскиот центар „Борис Трајковски“, која, како што рече Шилегов, покажува дека градските јавни пари се трошат за вистинските приоритети ...

Шилегов: За четири години набавени 150 нови возила-механизација за јавните претпријатија на Град Скопје

24Инфо - 22.08.2021

Јавните претпријатија на Град Скопје во изминатите четири години заедно имаат набавено повеќе од 130 нови возила – механизација, целосно со буџетски средства од Град Скопје, без донации и помош, изјави денеска градоначалникот на Скопје Петре Шилегов.

За четири години набавени 150 нови возила механизација за јавните претпријатија на Град Скопје

Нетпрес - 22.08.2021

Јавните претпријатија на Град Скопје во изминатите четири години заедно имаат набавено повеќе од 130 нови возила – механизација, целосно со буџетски средства од Град Скопје, без донации и помош, изјави денеска градоначалникот на Скопје Петре Шилегов.

ШИЛЕГОВ ГО „ОПРЕМИ“ ГРАД СКОПЈЕ За 4 години купени се 150 комунални возила ФОТО

+инфо - 22.08.2021

Одговарајќи на новинарско прашање, Шилегов рече дека не е приоритет на градот градоначалникот да купува службено возило за своите потреби и дека тој се вози со возило старо десет години. Без донации или друга помош Град Скопје на своја рака купил ...

За четири години набавени 150 нови возила – механизација за јавните претпријатија на Град Скопје

Frontline - 22.08.2021

Јавните претпријатија на Град Скопје во изминатите четири години заедно имаат набавено повеќе од 130 нови возила – механизација, целосно со буџетски средства од Град Скопје, без донации и помош, изјави денеска градоначалникот на Скопје Петре Шилегов.

За четири години набавени 150 нови возила – механизација за јавните претпријатија на Град Скопје

Либертас - 22.08.2021

Јавните претпријатија на Град Скопје во изминатите четири години заедно имаат набавено повеќе од 130 нови возила – механизација, целосно со буџетски средства од Град Скопје, без донации и помош, изјави денеска градоначалникот на Скопје Петре Шилегов.

За четири години набавени 150 нови возила – механизација за јавните претпријатија на Град Скопје

Опсервер - 22.08.2021

Јавните претпријатија на Град Скопје во изминатите четири години заедно имаат набавено повеќе од 130 нови возила – механизација, целосно со буџетски средства од Град Скопје, без донации и помош, изјави денеска градоначалникот на Скопје Петре Шилегов.

За четири години набавени 150 возила за јавните претпријатија на Град Скопје

Независен - 22.08.2021

Јавните претпријатија на Град Скопје во изминатите четири години заедно имаат набавено повеќе од 130 нови возила – механизација, целосно со буџетски средства од Град Скопје, без донации и помош, изјави денеска градоначалникот на Скопје Петре Шилегов.

Презентирани комуналните возила и автобуси набавени за јавните градски претпријатија

Н.Македонија - 22.08.2021

Град Скопје денеска ги презентираше комуналните возила и автобуси кои беа набавени во изминативе четири години за потребите на јавните градски претпријатија. На паркингот пред спортскиот центар „Борис Трајковски“ можеа да се видат возила за јавен ...

Набавени над 130 комунални возила и автобуси во еден мандат на Шилегов

Црнобело - 22.08.2021

Градот Скопје денеска ги презентираше комуналните возила и автобуси кои беа набавени во изминативе четири години за потребите на јавните градски претпријатија. На паркингот пред спортскиот центар „Борис Трајковски“ можеа да се видат возила за јавен ...

Град Скопје – Набавени над 130 комунални возила и автобуси во еден мандат (фото)

Centar - 22.08.2021

Денеска претставуваме дел од набавената механизација за градските јавни претпријатија. Велам дел, затоа што најголемиот скопски паркинг е премал да ја прими целокупната мехнизација која ние како Град Скопје и како јавни претпријатија успеавме да ја ...

Шилегов: За четири години набавени 150 нови возила со буџетски средства од Град Скопје

Lider - 22.08.2021

Јавните претпријатија на Град Скопје во изминатите четири години заедно имаат набавено повеќе од 130 нови возила – механизација, целосно со буџетски средства од Град Скопје, без донации и помош, изјави денеска градоначалникот на Скопје Петре Шилегов.

Набавени над 130 комунални возила И автобуси во еден мандат на Шилегов

Бизнис Вести - 22.08.2021

Градот Скопје денеска ги презентираше комуналните возила и автобуси кои беа набавени во изминативе четири години за потребите на јавните градски претпријатија. На паркингот пред спортскиот центар „Борис Трајковски“ можеа да се видат возила за јавен ...

За четири години набавени 150 нови возила – механизација за јавните претпријатија на Град Скопје

Бриф - 22.08.2021

Јавните претпријатија на Град Скопје во изминатите четири години заедно имаат набавено повеќе од 130 нови возила – механизација, целосно со буџетски средства од Град Скопје, без донации и помош, изјави денеска градоначалникот на Скопје Петре Шилегов.