TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Турските сили во Сирија неутрализирале најмалку 3.000 терористи од ИД

24Инфо - 24.03.2019

Министерството за одбрана на Турција соопшти дека турските сили во Сирија елиминирале најмалку 3.000 припадници на терористичката група „Исламска држава”. „Како единствена војска која директно, гради во гради, се бореше против терористите од ИД, ...

Турските сили во Сирија неутрализирале најмалку 3.000 терористи од ИД

1tv - 24.03.2019

Министерството за одбрана на Турција соопшти дека турските сили во Сирија елиминирале најмалку 3.000 припадници на терористичката група „Исламска држава“. „Како единствена војска која директно, гради во гради, се бореше против терористите од ИД, ...

Турските сили во Сирија неутрализирале најмалку 3.000 терористи од ИД

Н.Македонија - 24.03.2019

Министерството за одбрана на Турција соопшти дека турските сили во Сирија елиминирале најмалку 3.000 припадници на терористичката група „Исламска држава“. -Како единствена војска која директно, гради во гради, се бореше против терористите од ИД, ...

Турските сили во Сирија неутрализирале најмалку 3.000 терористи од ИД

MakPress - 24.03.2019

Министерството за одбрана на Турција соопшти дека турските сили во Сирија елиминирале најмалку 3.000 припадници на терористичката група „Исламска држава“. „Како единствена војска која директно, гради во гради, се бореше против терористите од ИД, ...

Турските сили во Сирија неутрализирале најмалку 3.000 терористи од ИД

А1 On - 24.03.2019

Министерството за одбрана на Турција соопшти дека турските сили во Сирија елиминирале најмалку 3.000 припадници на терористичката група „Исламска држава“. „Како единствена војска која директно, гради во гради, се бореше против терористите од ИД, ...

Турските сили во Сирија неутрализирале најмалку 3.000 терористи од ИД

Либертас - 24.03.2019

Министерството за одбрана на Турција соопшти дека турските сили во Сирија елиминирале најмалку 3.000 припадници на терористичката група „Исламска држава“. „Како единствена војска која директно, гради во гради, се бореше против терористите од ИД, ...

Турските сили во Сирија неутрализирале најмалку 3.000 терористи од ИД

Сител - 24.03.2019

Министерството за одбрана на Турција соопшти дека турските сили во Сирија елиминирале најмалку 3.000 припадници на терористичката група „Исламска држава“. „Како единствена војска која директно, гради во гради, се бореше против терористите од ИД, ...

Турските сили во Сирија неутрализирале најмалку 3.000 терористи од ИД

ТВ21 - 24.03.2019

Министерството за одбрана на Турција соопшти дека турските сили во Сирија елиминирале најмалку 3.000 припадници на терористичката група „Исламска држава“. „Како единствена војска која директно, гради во гради, се бореше против терористите од ИД, ...

Турските сили во Сирија неутрализирале најмалку 3.000 терористи од ИД

4NEWS - 24.03.2019

Министерството за одбрана на Турција соопшти дека турските сили во Сирија елиминирале најмалку 3.000 припадници на терористичката група „Исламска држава“. „Како единствена војска која директно, гради во гради, се бореше против терористите од ИД, ...

Турските сили во Сирија неутрализирале најмалку 3.000 терористи од ИД

Опсервер - 24.03.2019

Министерството за одбрана на Турција соопшти дека турските сили во Сирија елиминирале најмалку 3.000 припадници на терористичката група „Исламска држава“. „Како единствена војска која директно, гради во гради, се бореше против терористите од ИД, ...