TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Јанко Бачев и Филип Петровски на средби со нашинците во Швајцарија

Скопје1 - 25.03.2019

Претседателот на Единствена Македонија Јанко Бачев и Филип Петровски од ВМРО-ДПМНЕ – Демократска фракција, викендов, 23 и 24 март 2019 остварија средби со нашинците во Швајцарија, велат од Единствена Македонија.

Јанко Бачев и Филип Петровски на средби со нашинците во Швајцарија

MakPress - 25.03.2019

Претседателот на Единствена Македонија Јанко Бачев и Филип Петровски од ВМРО-ДПМНЕ - Демократска фракција, викендов, 23 и 24 март 2019 остварија средби со нашинците во Швајцарија. На средбите со нашинците беа разменети мислења за актуелната состојба ...

Јанко Бачев и Филип Петровски на средби со нашинците во Швајцарија

Пулс24 - 25.03.2019

ДПМНЕ – Демократска фракција, викендов, 23 и 24 март 2019 остварија средби со нашинците во Швајцарија. На средбите со нашинците беа разменети мислења за актуелната состојба во Македонија како и во однос на претседателските избори, а по интензивните ...