TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Романот „Барутни облаци“ од Бранислав Ѓорѓевски издаден на германски јазик

А1 On - 30.03.2020

Романот „Барутни облаци“ од македонскиот автор Бранислав Ѓорѓевски е преведен и издаден на германски јазик. Под насловот „Pulvershcwaden“ романот „Барутни облаци“ е издаден од страна на издавачот Бернд Е.

Романот „Барутни облаци“ од Бранислав Ѓорѓевски издаден на германски јазик

Макфакс - 30.03.2020

Романот „Барутни облаци“ од македонскиот автор Бранислав Ѓорѓевски е преведен и издаден на германски јазик. Под насловот „Pulvershcwaden“ романот „Барутни облаци“ е издаден од страна на издавачот Бернд Е.

Романот „Барутни облаци“ од Бранислав Ѓорѓевски издаден на германски јазик

МКД - 30.03.2020

Романот „Барутни облаци“ од македонскиот автор Бранислав Ѓорѓевски е преведен и издаден на германски јазик. Под насловот „Pulvershcwaden“ романот „Барутни облаци“ е издаден од издавачот Бернд Е.

Романот „Барутни облаци“ од Ѓорѓевски издаден и на германски

Вечер Прес - 30.03.2020

Романот „Барутни облаци“ од македонскиот автор Бранислав Ѓорѓевски е преведен и издаден на германски јазик под наслов „Pulvershcwaden“ и поставен е на најголемата онлајн платформа за продажба на книги Амазон.

Романот „Барутни облаци“ од Бранислав Ѓорѓевски издаден на германски јазик

MakPress - 30.03.2020

Романот „Барутни облаци“ од македонскиот автор Бранислав Ѓорѓевски е преведен и издаден на германски јазик. Под насловот „Pulvershcwaden“ романот „Барутни облаци“ е издаден од страна на издавачот Бернд Е.

Романот „Барутни облаци“ од Бранислав Ѓорѓевски издаден на германски јазик

Centar - 30.03.2020

Романот „Барутни облаци“ од македонскиот автор Бранислав Ѓорѓевски е преведен и издаден на германски јазик. Под насловот „Pulvershcwaden“ романот „Барутни облаци“ е издаден од страна на издавачот Бернд Е.