TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Најголемиот дијамант во историјата продаден на аукција во Женева

ТВ21 - 14.05.2021

Најголемиот дијамант во историјата е продаден вчера на аукција во Женева за 14.124.550 долари, соопшти аукциската куќа Кристис. Дијамантот од 100,94 карати е направен од многу редок дијамант од 207,29 карати, кој е ископан уште во 2016 година.

Најголемиот дијамант во историјата продаден на аукција во Женева

+инфо - 14.05.2021

Најголемиот дијамант во историјата е продаден вчера на аукција во Женева за 14.124.550 долари, соопшти аукциската куќа „Кристис“. Дијамантот од 100,94 карати е направен од редок дијамант од 207,29 карати, кој е ископан уште во 2016 година .

Најголемиот дијамант е продаден на аукција во Женева

Либертас - 13.05.2021

– Најголемиот дијамант во историјата е продаден денеска на аукција во Женева за 14.124.550 долари, соопшти аукциската куќа Кристис. Дијамантот од 100,94 карати е направен од многу редок дијамант од 207,29 карати, кој е ископан уште во 2016 година.

Најголемиот дијамант е продаден на аукција во Женева

MakPress - 13.05.2021

Најголемиот дијамант во историјата е продаден денеска на аукција во Женева за 14.124.550 долари, соопшти аукциската куќа Кристис. Дијамантот од 100,94 карати е направен од многу редок дијамант од 207,29 карати, кој е ископан уште во 2016 година.

Најголемиот дијамант е продаден на аукција во Женева

Независен - 13.05.2021

Најголемиот дијамант во историјата е продаден денеска на аукција во Женева за 14.124.550 долари, соопшти аукциската куќа Кристис. Дијамантот од 100,94 карати е направен од многу редок дијамант од 207,29 карати, кој е ископан уште во 2016 година.

Најголемиот дијамант е продаден на аукција во Женева за 14 милиони долари

Канал5 - 13.05.2021

Најголемиот дијамант во историјата е продаден денеска на аукција во Женева за 14 милиони долари, соопшти аукциската куќа Кристис. Дијамантот од 100,94 карати е направен од многу редок дијамант од 207,29 карати, кој е ископан уште во 2016 година.

Најголемиот дијамант е продаден на аукција во Женева

iPortal - 13.05.2021

Најголемиот дијамант во историјата е продаден денеска на аукција во Женева за 14.124.550 долари, соопшти аукциската куќа Кристис. Дијамантот од 100,94 карати е направен од многу редок дијамант од 207,29 карати, кој е ископан уште во 2016 година.

Најголемиот дијамант во историјата продаден во Женева

Вечер Прес - 13.05.2021

Најголемиот дијамант во историјата е продаден денеска на аукција во Женева за 14.124.550 долари, соопшти аукциската куќа Кристис. Дијамантот од 100,94 карати е направен од многу редок дијамант од 207,29 карати, кој е ископан уште во 2016 година.

На аукциска продажба во Женева продаден најголемиот дијамант во историјата

Таратур - 13.05.2021

Најголемиот дијамант во историјата беше продаден на аукциско наддавање во Женева за 14 милиони долари, соопшти аукциската куќа Кристис. Дијамантот од 100,94 карати е направен од многу редок дијамант од 207,29 карати, кој е ископан уште во 2016 ...