TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

ВИДЕО: Тепачка на популарната плажа - Британци викнале дека се ограбени, па започнал инцидентот

Press24 - 19.07.2019

Група британски туристи започнала тепачка на популарната плажа во Барселона. Додека капачите одморале и се сончале, мажите почнале да се тепаат со неколку локалци. „Тоа е мое, тоа е мое“, веле Британец во црвен шорц.

ВИДЕО: Тепачка на популарната плажа- Британци викнале дека се ограбени, па започнал инцидентот

Курир - 19.07.2019

Група британски туристи започнала тепачка на популарната плажа во Барселона. Додека капачите одморале и се сончале, мажите почнале да се тепаат со неколку локалци. „Тоа е мое, тоа е мое“, веле Британец во црвен шорц.