TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Грчкиот министер за внатрешни работи на средба со Заев, соседите имаат нови односи

Независен - 26.02.2021

Меѓу Македонија и Грција последниве две години има ново поглавје во односите, оценија денеска премиерот Зоран Заев и грчкиот министер за заштита на граѓаните Михалис Хрисохоидис. Според соопштението од Владата, било заклучено дека соработката меѓу ...

Средба Заев -Хрисохоидис: Поддршка за аспирациите кон ЕУ и развој на соработката

Канал5 - 26.02.2021

Претседателот на Владата, Зоран Заев, придружуван од министерот за внатрешни работи, Оливер Спасовски се сретна со Михалис Хрисохоидис, министер за заштита на граѓаните на Хеленската Република.

Средба Заев-Хрисохоидис: Има заемен интерес за нови инвестиции во енергетиката

Мета - 26.02.2021

Oтворено e ново поглавје во билатералните односи помеѓу Република Северна Македонија и Република Грција и во последниве две години соработката оди во нагорна линија. Ова било констатирано на денешната средба меѓу премиерот Зоран Заев и министерот за ...

Средба Спасовски – Хрисохоидис: Инвестираме во добрососедство, како сериозни партнери во борбата против сериозниот ...

24Инфо - 26.02.2021

„Ми претставува искрено задоволство и чест што денеска имам можност да бидам домаќин на висока делегација од Министерството за цивилна заштита на Хеленската Република, предводена од министерот Михалис Хрисохоидис и би сакал да се заблагодарам за ...

Грчкиот министер за цивилна заштита Хрисохоидис во Скопје

24Инфо - 26.02.2021

Делегација предводена од грчкиот министер за цивилна заштита Михалис Хрисохоидис денеска ќе престојува во работна посета на Министерството за внатрешни работи. Како што соопшти МВР, министерот Хрисохоидис ќе биде пречекан од министерот за внатрешни ...

Грчкиот министер за цивилна заштита во посета на Скопје

Слободен Печат - 26.02.2021

Делегација предводена од грчкиот министер за цивилна заштита Михалис Хрисохоидис денеска ќе престојува во работна посета на Министерството за внатрешни работи. Како што соопшти МВР, министерот Хрисохоидис ќе биде пречекан од министерот за внатрешни ...

Грчкиот министер за цивилна заштита Хрисохоидис во Скопје

Канал5 - 26.02.2021

Делегација предводена од грчкиот министер за цивилна заштита Михалис Хрисохоидис денеска ќе престојува во работна посета на Министерството за внатрешни работи. Како што соопшти МВР, министерот Хрисохоидис ќе биде пречекан од министерот за внатрешни ...

Грчкиот министер за цивилна заштита Хрисохоидис во Скопје

MakPress - 26.02.2021

Делегација предводена од грчкиот министер за цивилна заштита Михалис Хрисохоидис денеска ќе престојува во работна посета на Министерството за внатрешни работи. Како што соопшти МВР, министерот Хрисохоидис ќе биде пречекан од министерот за внатрешни ...

Средба Спасовски – Хрисохоидис: Инвестираме во добрососедство, како сериозни партнери во борбата против криминалот

Слободен Печат - 26.02.2021

„Ми претставува искрено задоволство и чест што денеска имам можност да бидам домаќин на висока делегација од Министерството за цивилна заштита на Хеленската Република, предводена од министерот Михалис Хрисохоидис и би сакал да се заблагодарам за ...

Средба Спасовски – Хрисохоидис: Инвестираме во добрососедство, како партнери во борбата против криминал на национално и ...

Frontline - 26.02.2021

Министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски денеска имаше средба со грчкиот министер за цивилна заштита Михалис Хрисохоидис, на која е разговарано за прашања од заеднички интерес и за зајакнување на прекуграничната соработка, во борбата против ...

Средба Спасовски – Хрисохоидис:

Канал5 - 26.02.2021

Инвестираме во добрососедство, како партнери во борбата против криминал на национално и регионално ниво. Министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски денеска имаше средба со грчкиот министер за цивилна заштита Михалис Хрисохоидис, на која е ...

Средба Спасовски – Хрисохоидис: Инвестираме во добрососедство, како партнери во борбата против криминал на национално и ...

MakPress - 26.02.2021

Министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски денеска имаше средба со грчкиот министер за цивилна заштита Михалис Хрисохоидис, на која е разговарано за прашања од заеднички интерес и за зајакнување на прекуграничната соработка, во борбата против ...

Средба Спасовски – Хрисохоидис: Инвестираме во добрососедство, како партнери во борбата против криминал на национално и ...

iPortal - 26.02.2021

Министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски денеска имаше средба со грчкиот министер за цивилна заштита Михалис Хрисохоидис, на која е разговарано за прашања од заеднички интерес и за зајакнување на прекуграничната соработка, во борбата против ...

Заев- Хрисохоидис: Поддршка за аспирациите кон ЕУ и развој на соработката

Press24 - 26.02.2021

Претседателот на Владата, Зоран Заев, придружуван од министерот за внатрешни работи, Оливер Спасовски се сретна со Михалис Хрисохоидис, министер за заштита на граѓаните на Хеленската Република.

Заев на средба со Хрисохоидис: Поддршка за аспирациите кон ЕУ и развој на соработката

24Инфо - 26.02.2021

Зоран Заев, придружуван од министерот за внатрешни работи, Оливер Спасовски се сретна со Михалис Хрисохоидис, министер за заштита на граѓаните на Хеленската Република. На состанокот е заеднички констатирано дека е отворено ново поглавје во ...

Заев – Хрисохоидис: Поддршка за аспирациите кон ЕУ и развој на соработката

Либертас - 26.02.2021

Претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Зоран Заев, придружуван од министерот за внатрешни работи, Оливер Спасовски денеска се сретна со Михалис Хрисохоидис, министер за заштита на граѓаните на Хеленската Република.

Хрисохоидис-Заев: Поддршка за аспирациите кон ЕУ и развој на соработката

CivilMedia - 26.02.2021

Претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Зоран Заев, придружуван од министерот за внатрешни работи, Оливер Спасовски денеска се сретна со Михалис Хрисохоидис, министер за заштита на граѓаните на Хеленската Република.

Заев – Хрисохоидис: Поддршка за аспирациите кон ЕУ и развој на соработката

ММС - 26.02.2021

Претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Зоран Заев, придружуван од министерот за внатрешни работи, Оливер Спасовски денеска се сретна со Михалис Хрисохоидис, министер за заштита на граѓаните на Хеленската Република.

Заев – Хрисохоидис: Поддршка за аспирациите кон ЕУ и развој на соработката

Сител - 26.02.2021

Претседателот на Владата на Република Македонија, Зоран Заев, придружуван од министерот за внатрешни работи, Оливер Спасовски денеска се сретна со Михалис Хрисохоидис, министер за заштита на граѓаните на Хеленската Република.

Средба Заев – Хрисохоидис: Поддршка за аспирациите кон ЕУ и развој на соработката

Скопје1 - 26.02.2021

Претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Зоран Заев, придружуван од министерот за внатрешни работи, Оливер Спасовски се сретна со Михалис Хрисохоидис, министер за заштита на граѓаните на Хеленската Република.

Средба меѓу Заев и Хрисохоидис: Поддршка за аспирациите кон ЕУ и развој на соработката

Слободен Печат - 26.02.2021

Претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Зоран Заев, придружуван од министерот за внатрешни работи, Оливер Спасовски денеска се сретна со Михалис Хрисохоидис, министер за заштита на граѓаните на Хеленската Република .

Заев – Хрисохоидис: Поддршка за аспирациите кон ЕУ и развој на соработката

iPortal - 26.02.2021

Претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Зоран Заев, придружуван од министерот за внатрешни работи, Оливер Спасовски денеска се сретна со Михалис Хрисохоидис, министер за заштита на граѓаните на Хеленската Република.

Заев – Хрисохоидис: Поддршка за аспирациите кон ЕУ и развој на соработката

Вечер Прес - 26.02.2021

Претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Зоран Заев, придружуван од министерот за внатрешни работи, Оливер Спасовски денеска се сретна со Михалис Хрисохоидис, министер за заштита на граѓаните на Хеленската Република.

Заев-Хрисохоидис: Поддршка за аспирациите кон ЕУ и развој на соработката

Локално - 26.02.2021

Претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Зоран Заев, придружуван од министерот за внатрешни работи, Оливер Спасовски се сретна со Михалис Хрисохоидис, министер за заштита на граѓаните на Хеленската Република.

Заев – Хрисохоидис: Поддршка за аспирациите кон ЕУ и развој на соработката

Frontline - 26.02.2021

Претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Зоран Заев, придружуван од министерот за внатрешни работи, Оливер Спасовски денеска се сретна со Михалис Хрисохоидис, министер за заштита на граѓаните на Хеленската Република.

Заев – Хрисохоидис: Поддршка за аспирациите кон ЕУ и развој на соработката

Опсервер - 26.02.2021

Претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Зоран Заев, придружуван од министерот за внатрешни работи, Оливер Спасовски денеска се сретна со Михалис Хрисохоидис, министер за заштита на граѓаните на Хеленската Република.

Заев – Хрисохоидис: Поддршка од Грција за аспирациите кон ЕУ

Н.Македонија - 26.02.2021

Премиерот Зоран Заев, придружуван од министерот за внатрешни работи, Оливер Спасовски, се сретна со Михалис Хрисохоидис, министер за заштита на граѓаните на Грција. Како што соопштија од Владата, на состанокот заеднички било констатирано дека е ...