TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Карпош нека дише – Голема еко-акција во општината

iPortal - 08.04.2019

Општина Карпош организира голема еко – акција за чистење на Општината, на 13.04.2019 година (сабота), со почеток во 10:00 часот, на повеќе собирни пунктови. Во акцијата ќе се приклучи градоначалникот, општинската администрација, советниците, ...

Екоакција за чистење на Карпош

Макфакс - 08.04.2019

Општина Карпош организира екоакција за чистење на општината, што ќе се одржи на 13 април, сабота, со почеток во 10 часот, на повеќе собирни пунктови. Во акцијата ќе се приклучат градоначалникот, општинската администрација, советниците, комуналните ...

Зоолошка се приклучува на еко-акцијата за чистење на Општина Карпош

Скопје инфо - 08.04.2019

Зоолошка се приклучува на Еко-акцијата! Пункт ќе биде поставен на паркингот пред Скопје Зоо, во сабота од 10:00. Ќе имаме потребен материјал за чистење, а сите сте добредојдени да го средиме просторот околу градината кој за жал постојано е загадуван ...

Еко-акција за чистење на Карпош

24Инфо - 08.04.2019

Општина Карпош организира еко – акција за чистење на Општината што ќе се одржи на 13 април, сабота, со почеток во 10 часот, на повеќе собирни пунктови. Во акцијата ќе се приклучи градоначалникот, општинската администрација, советниците, комуналните ...

Голема еко – акција за чистење на Карпош

А1 On - 08.04.2019

Општина Карпош организира голема еко – акција за чистење на Општината, на 13.04.2019 година (сабота), со почеток во 10:00 часот, на повеќе собирни пунктови. Во акцијата ќе се приклучи градоначалникот, општинската администрација, советниците, ...

Голема еко-акција за чистење на Карпош

MakPress - 08.04.2019

Општина Карпош организира голема еко - акција за чистење на Општината, на 13.04.2019 година (сабота), со почеток во 10:00 часот, на повеќе собирни пунктови. Во акцијата ќе се приклучи градоначалникот, општинската администрација, советниците, ...