TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Најсреќната земја во светот го споделува „тајниот рецепт“:Бесплатен пат и курс за сите што сакаат да научат да бидат ...

Вечер Прес - 26.03.2023

Финска, најсреќната земја во светот, подарува бесплатни патувања во таа земја за четиридневен курс за финска филозофија и животен баланс. Првиот фински „Мастерклас за среќа“ ќе се одржи од 12 до 15 јуни во Куру ресорт, луксузно одморалиште покрај ...

Најсреќната земја во светот подарува бесплатни патувања: Еве кои се условите

Точка - 24.03.2023

Земјата подарува бесплатни патувања во Финска за четиридневен курс по финска филозофија и животен баланс. Првиот „Мајсторски курс за среќа“ во Финска ќе се одржи од 12 до 15 јуни во луксузно одморалиште покрај езеро во јужна Финска.