TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Дрекслермаер не се затвора, раководството бара извинување од Миленко Неделковски поради лажната вест!

Фокус - 20.03.2019

Германската фабрика Дрекслермаер во Кавадарци, во која се вработени над 4.000 лица од Кавадарци, Неготино, Велес и други околни места не се затвора. Лажна е веста која денес предизвика паника кај вработените и кај населението во Тиквешијата, дека ...

Заев вети и оствари, дојде живот: се затвара Дрекслмајер, 4.000 луѓе остануваат без работа

Магазин - 20.03.2019

Една од најголемите фабрики во земјава, германската инвестиција во Тиквешијата, Дрекслмајер, ќе биде затворена за неколку месеци, дознава Дудинка.орг. Како што пишува порталот ,во погоните веќе нема трета смена, а на вработените им е кажано дека за ...

Сепак Дрекслермаер не се затвора- раководството бара извинување од Миленко Неделковски поради лажната вест!

Магазин - 20.03.2019

Денеска во медиумите одекна веста дека се затвора Германската фабрика Дрекслермаер во Кавадарци, во која се вработени над 4.000 лица од Кавадарци, Неготино, Велес но во изјава за Фокус, раковотството на фабриката ја негира веста за нејзино затворање.

Дрекслермаер не се затвора, раководството бара извинување од Миленко Неделковски поради лажната вест

Либертас - 20.03.2019

Германската фабрика Дрекслермаер во Кавадарци, во која се вработени над 4.000 лица од Кавадарци, Неготино, Велес и други околни места не се затвора. Лажна е веста која денес предизвика паника кај вработените и кај населението во Тиквешијата, дека ...

Дрекслермаер не се затвора, раководството бара извинување од Миленко Неделковски поради лажната вест!

Бриф - 20.03.2019

Германската фабрика Дрекслермаер во Кавадарци, во која се вработени над 4.000 лица од Кавадарци, Неготино, Велес и други околни места не се затвора. Лажна е веста која денес предизвика паника кај вработените и кај населението во Тиквешијата, дека ...