TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Српскиот шеф на дипломатијата во посета на Софија, го прашаа и за досиејата на УДБА

Независен - 20.01.2021

Големите инфраструктурни проекти меѓу Софија и Белград беа главна тема на разговорите на српскиот шеф на дипломатијата Никола Селаковиќ на Бугарија, каде тој замина на покана на неговата колешка Екатерина Захариева.

Захариева-Селаковиќ: Бугарската блокада за евроинтеграциите на Србија е од техничи, а не од политички причини

24Инфо - 20.01.2021

На денешната прес конференција по средбата во Софија со српскиот шеф на дипломатијата Никола Селаковиќ, бугарската министерка за надворешни работи Екатерина Захариева изјави дека „Бугарија нема да го менува ставот кон Србија во поглед на ...

Српскиот министер за надворешни работи во посета на Бугарија

Опсервер - 20.01.2021

Министерот за надворешни работи на Србија Никола Селаковиќ денеска ќе престојува во официјална посета на Бугарија, на покана од вицепремиерката и министерка за надворешни работи на Бугарија, Екатерина Захариева.

Српскиот министер за надворешни работи во посета на Бугарија

Независен - 20.01.2021

Бугарија – Министерот за надворешни работи на Србија Никола Селаковиќ денеска ќе престојува во официјална посета на Бугарија, на покана од вицепремиерката и министерка за надворешни работи на Бугарија, Екатерина Захариева.

Српскиот министер за надворешни работи во посета на Бугарија

А1 On - 20.01.2021

Министерот за надворешни работи на Србија Никола Селаковиќ денеска ќе престојува во официјална посета на Бугарија, на покана од вицепремиерката и министерка за надворешни работи на Бугарија, Екатерина Захариева.

Српскиот министер за надворешни работи во посета на Бугарија

Либертас - 20.01.2021

Министерот за надворешни работи на Србија Никола Селаковиќ денеска ќе престојува во официјална посета на Бугарија, на покана од вицепремиерката и министерка за надворешни работи на Бугарија, Екатерина Захариева.

Српскиот министер за надворешни работи во посета на Бугарија

Слободен Печат - 20.01.2021

Министерот за надворешни работи на Србија Никола Селаковиќ денеска ќе престојува во официјална посета на Бугарија, на покана од вицепремиерката и министерка за надворешни работи на Бугарија, Екатерина Захариева.

Српскиот министер за надворешни работи во посета на Бугарија

24Инфо - 20.01.2021

Министерот за надворешни работи на Србија, Никола Селаковиќ денеска ќе престојува во официјална посета на Бугарија, на покана од вицепремиерката и министерка за надворешни работи на оваа земја Екатерина Захариева.

Српскиот министер за надворешни работи во посета на Бугарија

Сител - 20.01.2021

Министерот за надворешни работи на Србија Никола Селаковиќ денеска ќе престојува во официјална посета на Бугарија, на покана од вицепремиерката и министерка за надворешни работи на Бугарија, Екатерина Захариева.

Српскиот шеф на дипломатијата доаѓа во Бугарија

Република - 20.01.2021

Министерот за надворешни работи на Србија, Никола Селаковиќ, денеска ќе престојува во официјална посета на Бугарија. Посетата се реализира на покана од вицепремиерката и министерка за надворешни работи на Бугарија, Екатерина Захариева.

Српскиот министер за надворешни работи во посета на Бугарија

MakPress - 20.01.2021

Министерот за надворешни работи на Србија Никола Селаковиќ денеска ќе престојува во официјална посета на Бугарија, на покана од вицепремиерката и министерка за надворешни работи на Бугарија, Екатерина Захариева.

Захариева-Селаковиќ: Бугарската блокада за евроинтеграциите на Србија е од техничи, а не од политички причини

Опсервер - 20.01.2021

–На денешната прес конференција по средбата во Софија со српскиот шеф на дипломатијата Никола Селаковиќ, бугарската министерка за надворешни работи Екатерина Захариева изјави дека „Бугарија нема да го менува ставот кон Србија во поглед на ...

Захариева: Нашата блокада за Србија е од технички, а не политички причини

Фокус - 20.01.2021

На денешната прес конференција по средбата во Софија со српскиот шеф на дипломатијата Никола Селаковиќ, бугарската министерка за надворешни работи Екатерина Захариева изјави дека „Бугарија нема да го менува ставот кон Србија во поглед на ...

Захариева-Селаковиќ: Бугарската блокада за евроинтеграциите на Србија е од технички, а не од политички причини

А1 On - 20.01.2021

На денешната прес-конференција по средбата во Софија со српскиот шеф на дипломатијата Никола Селаковиќ, бугарската министерка за надворешни работи Екатерина Захариева изјави дека „Бугарија нема да го менува ставот кон Србија во поглед на ...

Захариева: Нашата блокада за Србија е од технички, а не политички причини

Мак. Весник - 20.01.2021

На денешната прес конференција по средбата во Софија со српскиот шеф на дипломатијата Никола Селаковиќ, бугарската министерка за надворешни работи Екатерина Захариева изјави дека „Бугарија нема да го менува ставот кон Србија во поглед на ...

Захариева – Селаковиќ: Бугарската блокада за евроинтеграциите на Србија е од технички, а не од политички причини

Денешен - 20.01.2021

На денешната прес конференција по средбата во Софија со српскиот шеф на дипломатијата Никола Селаковиќ, бугарската министерка за надворешни работи Екатерина Захариева изјави дека „Бугарија нема да го менува ставот кон Србија во поглед на ...

Захариева-Селаковиќ: Бугарија нема да го менува ставот кон Србија во поглед на евроинтеграциите

MakPress - 20.01.2021

На денешната прес конференција по средбата во Софија со српскиот шеф на дипломатијата Никола Селаковиќ, бугарската министерка за надворешни работи Екатерина Захариева изјави дека „Бугарија нема да го менува ставот кон Србија во поглед на ...