TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Улицата Никола Карев кај касарна Илинден стана булевар, со клучката кај Момин поток ќе се реши тесното грло, рече ...

Сакам да кажам - 17.07.2021

Град Скопје заврши со проширувањето во булевар на улицата Никола Карев на потегот од крстосницата кај касарната Илинден до Момин поток. Булеварот сега е со четири коловозни ленти, по две во двата правци, велосипедска и пешачка патека.

Отворен новиот дел од бул. „Никола Карев“ во Скопје

Либертас - 17.07.2021

По седум месеци Град Скопје ги заврши градежните работи на новиот бул. „Никола Карев“ во Скопје, со изградба на нови 980 метри, и денеска беше официјално пуштен во употреба. Инвестицијата на Град Скопје е околу 160 милиони денари.

Во Скопје отворен новиот булевар „Никола Карев“ под касарната Илинден

ТВ21 - 17.07.2021

Денеска официјално се пушти во употреба новaта делница на булеварот Никола Карев на потегот од крстосницата кај касарната „Илинден“ до Момин Поток. Со овој проект постојниот коловоз се прошири на 4 сообраќајни ленти, со разделно зеленило и нови ...

Отворен новиот дел од бул. „Никола Карев" во Скопје

Канал5 - 17.07.2021

По седум месеци Град Скопје ги заврши градежните работи на новиот бул. „Никола Карев" во Скопје, со изградба на нови 980 метри, и денеска беше официјално пуштен во употреба. Инвестицијата на Град Скопје е околу 160 милиони денари.

Отворен новиот дел од бул. „Никола Карев” во Скопје

Слободен Печат - 17.07.2021

По седум месеци Град Скопје ги заврши градежните работи на новиот бул. „Никола Карев” во Скопје, со изградба на нови 980 метри, и денеска беше официјално пуштен во употреба. Инвестицијата на Град Скопје е околу 160 милиони денари.

Отворен новиот дел од бул. „Никола Карев“ во Скопје

Нова ТВ - 17.07.2021

По седум месеци Град Скопје ги заврши градежните работи на новиот бул. „Никола Карев“ во Скопје, со изградба на нови 980 метри, и денеска беше официјално пуштен во употреба. Инвестицијата на Град Скопје е околу 160 милиони денари.

Отворен новиот дел од булeвар „Никола Карев“ во Скопје

Скопје инфо - 17.07.2021

По седум месеци Град Скопје ги заврши градежните работи на новиот бул. „Никола Карев“ во Скопје, со изградба на нови 980 метри, и денеска беше официјално пуштен во употреба. Инвестицијата на Град Скопје е околу 160 милиони денари.

Отворен новиот дел од булеварот „Никола Карев“ во Скопје

+инфо - 17.07.2021

Булеварот има четири коловозни ленти, две комбинирани – велосипедски и пешачки патеки поради фреквентниот сообраќај, а направен е и потпорен ѕид од 690 метри. По седум месеци Град Скопје ги заврши градежните работи на новиот бул.

Отворен новиот дел од бул. „Никола Карев” во Скопје

24Инфо - 17.07.2021

По седум месеци Град Скопје ги заврши градежните работи на новиот бул. „Никола Карев” во Скопје, со изградба на нови 980 метри, и денеска беше официјално пуштен во употреба. Инвестицијата на Град Скопје е околу 160 милиони денари.

Заврши реконструкцијата на булеварот „Никола Карев“ во Скопје

МКД - 17.07.2021

По седум месеци Град Скопје ги заврши градежните работи на новиот булевар „Никола Карев“ во Скопје, со изградба на нови 980 метри, а денеска беше официјално пуштен во употреба. Инвестицијата на Град Скопје е околу 160 милиони денари.

Новата клучка ќе се надоврзе кај Момин Поток: ОТВОРЕН НОВИОТ БУЛЕВАР НИКОЛА КАРЕВ

Локално - 17.07.2021

Денеска официјално се пушти во употреба новозавршената делница на булеварот Никола Карев. Градоначалникот Петре Шилегов, рече дека проектот за проширување и реконструкција на булеварот Никола Карев се реализираше во две фази, a градежните работи од ...

Отворен новиот дел од бул. „Никола Карев“ во Скопје

Frontline - 17.07.2021

По седум месеци Град Скопје ги заврши градежните работи на новиот бул. „Никола Карев“ во Скопје, со изградба на нови 980 метри, и денеска беше официјално пуштен во употреба. Инвестицијата на Град Скопје е околу 160 милиони денари.

Отворен новиот дел од бул. „Никола Карев“ во Скопје

Вечер Прес - 17.07.2021

По седум месеци Град Скопје ги заврши градежните работи на новиот бул. „Никола Карев“ во Скопје, со изградба на нови 980 метри, и денеска беше официјално пуштен во употреба. Инвестицијата на Град Скопје е околу 160 милиони денари.

Отворен новиот дел од бул. „Никола Карев“ во Скопје

Опсервер - 17.07.2021

– По седум месеци Град Скопје ги заврши градежните работи на новиот бул. „Никола Карев“ во Скопје, со изградба на нови 980 метри, и денеска беше официјално пуштен во употреба. Инвестицијата на Град Скопје е околу 160 милиони денари.

Отворен новиот дел од бул. „Никола Карев“ во Скопје

Независен - 17.07.2021

По седум месеци Град Скопје ги заврши градежните работи на новиот бул. „Никола Карев“ во Скопје, со изградба на нови 980 метри, и денеска беше официјално пуштен во употреба. Инвестицијата на Град Скопје е околу 160 милиони денари.

(Видео) Отворен новиот булевар Никола Карев под касарната Илинден во Скопје

Точка - 17.07.2021

Градските власти денеска официјално ја пуштија во употреба новозавршената делница на булеварот Никола Карев. На прес-конференцијата по повод отворањето на булеварот се обрати градоначалникот Петре Шилегов.

(Видео) Отворен новиот булевар Никола Карев под касарната Илинден во Скопје

MTM - 17.07.2021

Градските власти денеска официјално ја пуштија во употреба новозавршената делница на булеварот Никола Карев. На прес-конференцијата по повод отворањето на булеварот се обрати градоначалникот Петре Шилегов.

ФОТО: По седум месеци завршија градежните работи, пуштен булеварот „Никола Карев“

Zoom - 17.07.2021

По седум месеци Град Скопје ги заврши градежните работи на новиот бул. „Никола Карев“ во Скопје, со изградба на нови 980 метри, и денеска беше официјално пуштен во употреба. Инвестицијата на Град Скопје е околу 160 милиони денари.

Отворен новиот дел од бул. „Никола Карев“ во Скопје

MakPress - 17.07.2021

По седум месеци Град Скопје ги заврши градежните работи на новиот бул. „Никола Карев“ во Скопје, со изградба на нови 980 метри, и денеска беше официјално пуштен во употреба. Инвестицијата на Град Скопје е околу 160 милиони денари.

Во Скопје отворен булеварот „Никола Карев“ под касарната Илинден

Телма - 17.07.2021

Денеска официјално се пушти во употреба новозавршената делница на булеварот Никола Карев. На прес-конференцијата по повод отворањето на булеварот се обрати градоначалникот Петре Шилегов. Проектот за проширување и реконструкција на булеварот „Никола ...

Никола Карев кај касарната Илинден стана булевар со 4 ленти

Скопско Ехо - 17.07.2021

Град Скопје заврши со проширувањето во булевар на улицата Никола Карев на потегот од крстосницата кај касарната Илинден до Момин поток во должина од 980 метри. Булеварот сега е со четири коловозни ленти, по две во двата правци, велосипедска и ...

Во Скопје отворен булеварот „Никола Карев“ под касарната Илинден

Скопје24 - 17.07.2021

Денеска официјално се пушти во употреба новозавршената делница на булеварот Никола Карев. На прес-конференцијата по повод отворањето на булеварот се обрати градоначалникот Петре Шилегов. Проектот за проширување и реконструкција на булеварот „Никола ...

(Видео) Отворен новиот булевар Никола Карев под касарната Илинден во Скопје

Centar - 17.07.2021

Градските власти денеска официјално ја пуштија во употреба новозавршената делница на булеварот Никола Карев. На прес-конференцијата по повод отворањето на булеварот се обрати градоначалникот Петре Шилегов.