TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Новиот iPhone XS и iPhone XS Max најверојатно ќе имаат тројна главна камера

Локално - 20.04.2019

И трите нови модели на iPhone, кои се очекуваат оваа година, ќе располагаат со единечна предна камера со 12MP сензор, покажа анализата на Минг-Чи Куо. За споредба, сегашните предлози на компанијата се со 7MP предна камера.

Годинашните модели на iPhone ќе имаат значително подобри предни камери

USB - 19.04.2019

Новите модели на iPhone што ќе бидат претставени оваа година, ќе имаат подобрени селфи камери. Познатиот и респектабилен аналитичар Минг-Чи Куо истакна дека новите модели на iPhone ќе имаат значително подобри предни камери, кои ќе снимаат ...

Овогодинешниот iPhone треба да добие значително подобра предна камера

Точка - 19.04.2019

Новиот iPhone на Apple, кој ќе се појави оваа година ќе има подобрена селфи камера. Познатиот и почитуван аналитичар Минг Чи Куо рекол дека новиот модел на iPhone ќе има значително подобра предна камера која ќе фотографира квалитетни фотографии во ...