TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

ЧОЧЕК ЗА ПАРКИНГ ВО ЛЕШОК: Лента сечеа вицепремиер, министер, заменик министер, градоначалник, директори, свештеници…

Денешен - 02.04.2021

Лешочкиот манастир денеска доби паркинг за 100-тина возила, а на свеченоста по тој повод учесвуваше „половина Влада“. На денешното свечено пуштање во употреба на проектот лента сечеа вицепремиерот Љупчо Николовски, минстерот за локална самоуправа ...

Министри, градоначалник, директори и попови свечено пуштија во употреба паркинг во лешочки манастир

Сакам да кажам - 02.04.2021

Лешочкиот манастир доби паркинг, што долго време беше значаен инфраструктурен проблем. На свеченото предавање во употреба на паркингот присуствуваа mинистерот за локална самоуправа Горан Милевски, вицепремиерот Љупчо Николовски, градоначалникот на ...

Се сечеше и лента: Mинистри и градоначалници свечено пуштија паркинг

Република - 02.04.2021

Лешочкиот манастир доби паркинг, што долго време беше значаен инфраструктурен проблем. На свеченото предавање во употреба на паркингот присуствуваа mинистерот за локална самоуправа Горан Милевски, вицепремиерот Љупчо Николовски, градоначалникот на ...

Вицепремиерот, Министри, Градоначалник, Директори и Попови свечено пуштија во употреба паркинг

Мак. Весник - 02.04.2021

Лешочкиот манастир доби паркинг, што долго време беше значаен инфраструктурен проблем. На свеченото предавање во употреба на паркингот присуствуваа mинистерот за локална самоуправа Горан Милевски, вицепремиерот Љупчо Николовски, градоначалникот на ...

Министри, директори, градоначалник, попови, сечеа лента за паркинг во Лешок

ТВ21 - 02.04.2021

Денеска беше пуштен во употреба паркинг во лешочкиот манастир, што долго време беше проблем. На свеченото пуштање беа присутни министерот за локална самоуправа Горан Милевски, вицепремиерот Љупчо Николовски, градоначалникот на Терце Исен Асани, ...