TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Компанијата дм дрогерие маркт донираше респиратори во вредност од 36.600 евра

24Инфо - 24.11.2020

Компанијата dm донираше два респиратори во вкупна вредност од 36.600 евра со цел да придонесе во борбата против корона вирусот, но и да ја подобри опремата за хронично болните пациенти кои се лечат во болниците во нашата земја.

Компанијата дм дрогерие маркт донираше респиратори во вредност од 36.600 евра

Опсервер - 24.11.2020

– Компанијата dm донираше два респиратори во вкупна вредност од 36.600 евра со цел да придонесе во борбата против корона вирусот, но и да ја подобри опремата за хронично болните пациенти кои се лечат во болниците во нашата земја.

Компанијата дм дрогерие маркт донираше респиратори вредни 36.600 евра

+инфо - 24.11.2020

Компанијата dm донираше два респиратора во вкупна вредност од 36.600 евра со цел да придонесе во борбата против корона вирусот, но и да ја подобри опремата за хронично болните пациенти кои се лечат во болниците во нашата земја.

Компанијата дм дрогерие маркт донираше респиратори во вредност од 36.600 евра

Скопје инфо - 24.11.2020

Компанијата dm донираше два респиратори во вкупна вредност од 36.600 евра со цел да придонесе во борбата против корона вирусот, но и да ја подобри опремата за хронично болните пациенти кои се лечат во болниците во нашата земја.

Компанијата дм дрогерие маркт донираше респиратори во вредност од 36.600 евра

Фактор - 24.11.2020

Компанијата dm донираше два респиратори во вкупна вредност од 36.600 евра со цел да придонесе во борбата против корона вирусот, но и да ја подобри опремата за хронично болните пациенти кои се лечат во болниците во нашата земја.

Компанијата дм дрогерие маркт донираше респиратори во вредност од 36.600 евра

Либертас - 24.11.2020

Компанијата dm донираше два респиратори во вкупна вредност од 36.600 евра со цел да придонесе во борбата против корона вирусот, но и да ја подобри опремата за хронично болните пациенти кои се лечат во болниците во нашата земја.

Компанијата “дм дрогерие маркт” донираше респиратори во вредност од 36.600 евра

Денар - 24.11.2020

Компанијата dm донираше два респиратори во вкупна вредност од 36.600 евра со цел да придонесе во борбата против корона вирусот, но и да ја подобри опремата за хронично болните пациенти кои се лечат во болниците во нашата земја.

Компанијата дм дрогерие маркт донираше респиратори во вредност од 36.600 евра

Црнобело - 24.11.2020

Скопје , 2 4 . 11. 2020. – Компанијата dm донираше два респиратори во вкупна вредност од 36.600 евра со цел да придонесе во борбата против корона вирусот, но и да ја подобри опремата за хронично болните пациенти кои се лечат во болниците во нашата ...

Компанијата дм дрогерие маркт донираше респиратори во вредност од 36.600 евра

Бизнис Вести - 24.11.2020

Скопје, 24. 11. 2020. – Компанијата dm донираше два респиратори во вкупна вредност од 36.600 евра со цел да придонесе во борбата против корона вирусот, но и да ја подобри опремата за хронично болните пациенти кои се лечат во болниците во нашата ...