TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

ПРОДОЛЖУВА ЛЕТОТО ВО АПРИЛ: И ноќите ќе бидат топли!

Фактор - 10.04.2024

До самиот крај на оваа недела нашата територија ќе се наоѓа под влијание на стабилна, сува и топла воздушна маса која е со потекло од северните предели на Африка. Температурите ќе бидат натпросечно високи, а времето ќе биде претежно сончево, ...

АНАЛИЗА НА ВРЕМЕТО ЗА ДО КРАЈОТ НА ОВАА РАБОТНА НЕДЕЛА: Топло, стабилно и со рано-летни температури на воздухот

Екран - 09.04.2024

Метео прогноза на Славчо Попоски: До самиот крај на оваа скратена работна недела, времето во Македонија ќе се задржи стабилно, суво, сончево и натпросечно топло. И понатаму ќе бидеме под влијание на топлата воздушна маса која од северните предели на ...

АНАЛИЗА НА ВРЕМЕТО ЗА ДО КРАЈОТ НА ОВАА РАБОТНА НЕДЕЛА: Топло, стабилно и со рано-летни температури на воздухот

24Инфо - 09.04.2024

Метео анализа на Славчо Попоски: До самиот крај на оваа скратена работна недела, времето во Македонија ќе се задржи стабилно, суво, сончево и натпросечно топло. И понатаму ќе бидеме под влијание на топлата воздушна маса која од северните предели на ...