TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Гугл значително ги намалува цените за своите „облачни“ пакети

Локално - 16.05.2018

Гугл објавува нови промени во своите пакети за складирање, кои вклучуваат нови, нискотарифен ценовен план и половина од цената за 2TБ облачен простор. Компанијата, исто така, ги менува пакетите на Гугл Драјв во Гугл Уан, можеби делумно, бидејќи сега ...

Google One е одличен ако имате потреба од многу простор во cloud

Телефони.мк - 16.05.2018

Google објави одлични вести за сите корисници на Cloud сервисот на Google. Претставена е опцијата Google One, која доаѓа со нови претплатнички планови и можности. Ако сакате да го надградите просторот на Google Disk достапни се две опции - за 100GB ...

Google One ќе биде замена за Drive со подобри пакети и дополнителни услуги

Smartportal - 15.05.2018

Cloud сервисите според мене се едни од најкорисните работи достапни за нас корисниците во ова време на интернет и напредна технологија. Сите ние користиме повеќе уреди во исто време, односно сите имаме барем еден паметен телефон, десктоп или ...

Гугл значително ги намалува цените за своите „облачни“ пакети

+инфо - 16.05.2018

Гугл објавува нови промени во своите пакети за складирање, кои вклучуваат нови, нискотарифен ценовен план и половина од цената за 2TБ облачен простор. Компанијата, исто така, ги менува пакетите на Гугл Драјв во Гугл Уан, можеби делумно, бидејќи сега ...