TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

ЗАЈАДЛИВА ПРЕПИСКА меѓу Кејт Бекинсејл и Дејвид Спејд

MTM - 22.03.2019

Холивудската актерка Кејт Бекинсејл возврати на зајадливата изјава на комичарот Дејвид Спејд (54) за тоа што наводно, таа сака помлади мажи. Имено, глумицата деновиве на Инстаграм објави видео каде што со својот 20 години помлад колега Пит Дејвидсон ...

Зајадлива јавна преписка меѓу Кејт Бекинсејл и Дејвид Спејд

А1 On - 23.03.2019

Холивудската актерка Кејт Бекинсејл возврати на зајадливата изјава на комичарот Дејвид Спејд (54) за тоа што наводно, таа сака помлади мажи. Имено, глумицата деновиве на Инстаграм објави видео каде што со својот 20 години помлад колега Пит Дејвидсон ...