TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Во Париз промовирана поетската книга „Францускиот син – Сонот на Фанон“ од Константин Плевнеш

Опсервер - 30.09.2022

Во позната париска книжара „Прозорец на писателите“ (Lucarne des ecrivains) синоќа беше промовирана поетската книга „Франчускиот син – Сонот на Фанон“ од Константин Плевнеш издадена од издавачката куќа Мерл Мокер, јави дописникот на МИА.

„Францускиот син – Сонот на Фанон“ од Константин Плевнеш промовирана во Париз

МКД - 30.09.2022

Во позната париска книжара „Прозорец на писателите“ (Lucarne des ecrivains) синоќа беше промовирана поетската книга „Франчускиот син – Сонот на Фанон“ од Константин Плевнеш издадена од издавачката куќа Мерл Мокер, јави дописникот на МИА.

Во Париз промовирана поетската книга „Францускиот сон – сонот на Фанон“ од Константин Плевнеш

Н.Македонија - 30.09.2022

Во познатата париска книжарница Прозорец на писателите (Lucarne des ecrivains) синоќа беше промовирана поетската книга „Францускиот сон – Сонот на Фанон” од Константин Плевнеш, издадена од издавачката куќа Мерл Мокер.

Во Париз промовирана поетската книга „Францускиот син – Сонот на Фанон“ од Константин Плевнеш

MakPress - 30.09.2022

Во позната париска книжара „Прозорец на писателите“ (Lucarne des ecrivains) синоќа беше промовирана поетската книга „Франчускиот син – Сонот на Фанон“ од Константин Плевнеш издадена од издавачката куќа Мерл Мокер, јави дописникот на МИА.