TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Акција за чистење на дивите депонии во Кисела Вода

Newsroom - 02.12.2017

Во Кисела Вода започна акција за чистење диви депонии, која ќе се одвива наредните неколку дена. Како што информира општина Кисела Вода, се чисти депонијата на улицата „Герника“, на последната автобуска постојка со број 41 во Драчево.

Започна големата акција за расчистување на Кисела Вода

А1 On - 02.12.2017

Општина Кисела Вода во соработка со Град Скопје и градските јавни претпријатија денес започна со акцијата за расчистување на дивите депонии на цела територија на локалната самоуправа. Со оваа акција опфатено е расчситување на дивите депонии на оние ...

Се чистат дивите депонии во Кисела Вода

+инфо - 02.12.2017

Во расчистување на депониите локалната самоуправа вклучила 20 сезонски работници како и механизација, односно два камиони од Општината. Акција за расчитување на дивите депонии денеска започна Општина Кисела Вода во соработка со Град Скопје и ...

Почна големата акција за расчистување на Кисела Вода

Локално - 02.12.2017

Општина Кисела Вода во соработка со Град Скопје и градските јавни претпријатија денес започна со акцијата за расчистување на дивите депонии на цела територија на локалната самоуправа. Со оваа акција опфатено е расчситување на дивите депонии на оние ...

Општина Кисела Вода ги чисти дивите депонии...

Н.Македонија - 02.12.2017

Општина Кисела Вода ги чисти дивите депонии Акција за расчитување на дивите депонии денеска започна Општина Кисела Вода во соработка со Град Скопје и градските јавни претпријатија. Како што соопштија од Општината, во расчистување на депониите ...

Општина Кисела Вода ги чисти дивите депонии

Либертас - 02.12.2017

Акција за расчитување на дивите депонии денеска започна Општина Кисела Вода во соработка со Град Скопје и градските јавни претпријатија. Како што соопштија од Општината, во расчистување на депониите локалната самоуправа вклучила 20 сезонски ...