TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Заев: Ни треба камшикар, ни треба некој од НАТО и ЕУ да дојде и да не потсреди

24Инфо - 12.09.2018

„Ни треба камшикар. Ни треба некој од ЕУ и НАТО да дојде овде и малку да нѐ потсреди. Сите, од мене на чело, па надоле сите. Затоа што мора да има европски ред и поредок, мора да има европски правила.

Заев: Ни треба камшикар од ЕУ да нѐ потсреди малку, почнувајќи од мене(видео)

AKO - 12.09.2018

,,Ни треба камшикар. Ни треба некој од ЕУ и НАТО да дојде овде и малку да нѐ потсреди. Сите, од мене на чело, па надоле сите. Затоа што мора да има европски ред и поредок, мора да има европски правила.

Друже Заев, викај одма тоа камшикарот!

+инфо - 12.09.2018

Сиве овие долги месеци, твојот молк, друже Заев, мене ми беше побучен од целата врева што ја креваа пушикарите со кои си опкружен, обидувајќи се да ги покријат скандалите. Од нив треба да почнеш! Од пушикарите! Опни им нога во задниците, друже! Без ...

Стоилковски: Заев лаже кога вели дека остануваме Македонци и дека државата останува Македонија

Курир - 11.09.2018

Зоран Заев ја брише македонската историја, традиција и култура само за да го прикрие општиот грабеж кој го спроведува тој и неговиот криминален клан, истакна на денешната прес-конференција Наум Стоилковски, портпарол на ВМРО-ДПМНЕ.

Заев: Ни треба камшикар од ЕУ и НАТО да не потсреди сите, од мене на чело, па надоле сите (ВИДЕО)

Курир - 11.09.2018

Премиерот Зоран Заев вчера од Велес де факто призна дека е неспособен и нема капацитет да управува со државата како што треба, па вели дека му треба камшикар од ЕУ и НАТО, кој ќе ја потсредел владата почнувајќи од него на чело, па надолу со сите.

Заев: Ни треба камшикар од ЕУ да нѐ потсреди малку, почнувајќи од мене

Press24 - 12.09.2018

,,Ни треба камшикар. Ни треба некој од ЕУ и НАТО да дојде овде и малку да нѐ потсреди. Сите, од мене на чело, па надоле сите. Затоа што мора да има европски ред и поредок, мора да има европски правила.

Друже Заев, викај одма тоа камшикарот!

Слободен Печат - 12.09.2018

Сиве овие долги месеци, твојот молк, друже Заев, мене ми беше побучен од целата врева што ја креваа пушикарите со кои си опкружен, обидувајќи се да ги покријат скандалите. Од нив треба да почнеш! Од пушикарите! Опни им нога во задниците, друже! Без ...

ВИДЕО: Стоилковски со обвинувања дека Заев ја брише македонската историја и култура

А1 On - 11.09.2018

„Зоран Заев ја брише македонската историја, традиција и култура само за да го прикрие општиот грабеж кој го спроведува тој и неговиот криминален клан. Тоа не се европски вредности и залудно Заев го лаже народот дека ако прифати да си го смени ...

Заев: Ни треба камшикар од ЕУ и НАТО да нѐ потсреди сите, од мене на чело, па надоле (ВИДЕО)

Република - 11.09.2018

Премиерот Зоран Заев вчера од Велес де факто призна дека е неспособен и нема капацитет да управува со државата како што треба, па вели дека му треба камшикар од ЕУ и НАТО, кој ќе ја потсредел владата почнувајќи од него на чело, па надолу со сите.

(Видео) Заев: Ни треба камшикар, ни треба некој од НАТО и ЕУ да дојде и да нè потсреди

Макфакс - 12.09.2018

„Ни треба камшикар. Ни треба некој од ЕУ и НАТО да дојде овде и малку да нè потсреди. Сите, од мене на чело, па надолу сите. Затоа што мора да има европски ред и поредок, мора да има европски правила.

СТОИЛКОВСКИ: Камшик треба за Заев и неговите што крадат, не за Македонија

Денешен - 11.09.2018

Зоран Заев ја брише македонската историја, традиција и култура само за да го прикрие општиот грабеж кој го спроведува тој и неговиот криминален клан. Тоа не се европски вредности и залудно Заев го лаже народот дека ако прифати да си го смени ...

(Видео) Заев: Ни треба камшикар, ни треба некој од НАТО и ЕУ да дојде и да не потсреди

Centar - 12.09.2018

,,Ни треба камшикар. Ни треба некој од ЕУ и НАТО да дојде овде и малку да нѐ потсреди. Сите, од мене на чело, па надоле сите. Затоа што мора да има европски ред и поредок, мора да има европски правила.

(ВИДЕО) Заев: Ни треба камшикар од ЕУ и НАТО да нѐ потсреди, почнувајќи од мене па сите надолу

А1 On - 12.09.2018

„Ни треба камшикар. Ни треба некој од ЕУ и НАТО да дојде овде и малку да нѐ потсреди. Сите, од мене на чело, па надоле сите. Затоа што мора да има европски ред и поредок, мора да има европски правила.

Заев: Ни треба камшикар, ни треба некој од НАТО и ЕУ да дојде и да не потсреди

Точка - 12.09.2018

„Ни треба камшикар. Ни треба некој од ЕУ и НАТО да дојде овде и малку да нѐ потсреди. Сите, од мене на чело, па надоле сите. Затоа што мора да има европски ред и поредок, мора да има европски правила.