TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Во Битола протест поради 18-месечната затворска казна што ја доби возачот кој го прегази Оливер Петровски

Макфакс - 21.05.2022

Денеска во Битола се одржа протест поради 18-те месеци затвор што ги доби возачот кој пред речиси две години го прегази и усмрти битолчанецот Оливер Петровски. „Протестот се одржа поради нелогично ниската и тенденциозна пресуда на судијката Татјана ...

„Правда за Оли“: Протест за прегазениот битолчанец

Република - 21.05.2022

Денес во 12 часот напладне, на плоштадот Магнолија во Битола, се одржи протест во организација на братот на прегазениот Оливер. рече Бојан Петровски, брат на прегазениот Оливер. ...

„Правда за Оли“: Протест за прегазениот битолчанец

Курир - 21.05.2022

Денес во 12 часот напладне, на плоштадот Магнолија во Битола, се одржи протест во организација на братот на прегазениот Оливер. -Почитувани, денеска се одржа протест поради бессрамната пресуда од 18 месеци затвор за убиецот на мојот брат Оливер, кој ...

Во Битола протест поради 18-месечната затворска казна што ја доби возачот кој го прегази Оливер Петровски

MTM - 21.05.2022

Денеска во Битола се одржа протест поради 18-те месеци затвор што ги доби возачот кој пред речиси две години го прегази и усмрти битолчанецот Оливер Петровски. „Протестот се одржа поради нелогично ниската и тенденциозна пресуда на судијката Татјана ...

Во Битола протест поради 18-месечната затворска казна што ја доби возачот кој го прегази Оливер Петровски

Битола Њуз - 21.05.2022

Денеска се одржа протест, за кој братот на починатиот Олицер Петровски вели дека се одржува поради бессрамната пресуда од 18 месеци затвор за убиецот на мојот брат Оливер, кој беше убиен во сообраќајка пред речиси две години.

„Правда за Оли“: Протест за прегазениот битолчанец

Lider - 21.05.2022

Денес во 12 часот напладне, на плоштадот Магнолија во Битола, се одржи протест во организација на братот на прегазениот Оливер. Почитувани, денеска се одржа протест поради бессрамната пресуда од 18 месеци затвор за убиецот на мојот брат Оливер, кој ...