TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Новиот смартфон на Vivo има екран без рамка (фото+видео)

Денар - 13.06.2018

„Vivo“ го претстави својот нов „Nex“ предводник на паметен телефон. Според кинескиот производител, моделот го реализира сонот за паметен телефон без рамки. „Nex“ е всушност пазарната варијанта на „Apex“ концептниот уред, кој беше прикажан на ...

Vivo NEX е најавуваниот телефон без рамки околу екранот, без исечок и камера која „излетува“ по потреба

Smartportal - 13.06.2018

Дека ќе видиме нов смартфон од Vivo кој ќе дојде без рамки околу екранот, односно со минимални рамки и без исечок на горната страна, дознавме при крајот на минатиот месец . Во рекламата за светското првенство во фудбал од оваа компанија се гледаше ...

Vivo Nex S нуди иновативни технологии и импресивен дизајн (ВИДЕО)

Стандард - 12.06.2018

Кинеската компанија Vivo го претстави својот нов предводник паметен телефон кој се нарекува Nex S и е базиран на импресивниот концептуален модел Apex кој го видовме на мобилниот конгрес во почетокот на годината.

Почна да се продава Vivo X21 со сензор за отисоци вграден во дисплејот

USB - 12.06.2018

Со години наназад кружат гласини за сензори на отисоци од прст вградени во дисплејот на смартфонот, а пред неколку дена кинеската компанија Vivo почна да го продава својот прв модел X21 кој го има најновиот систем на отклучување со отисок од прстот.

Vivo го претстави импресивниот NEX со екран без рамки и pop-up камера (ВИДЕО)

USB - 13.06.2018

Компанијата Vivo го претстави својот нов флегшип смартфон наречен Nex, за кој тврди дека ги исполнува соништата за паметен телефон со екран без рамки. Кинеската компанија Vivo го претстави својот нов предводник паметен телефон кој се нарекува Nex и ...

Vivo Nex S нуди иновативни технологии и импресивен дизајн (ВИДЕО)

Локално - 13.06.2018

Кинеската компанија Vivo го претстави својот нов предводник паметен телефон кој се нарекува Nex S и е базиран на импресивниот концептуален модел Apex кој го видовме на мобилниот конгрес во почетокот на годината.