TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Албанија покриена со снег, од понеделник краток прекин на наставата во училиштата

Слободен Печат - 22.01.2022

Целата територија на Албанија е покриена со снежна покривка , која во одделни населени места, достигнува и до 40 сантиметри , а насекаде регистрирани се ниски температури , кои од понеделник ќе паднат до -17 степени целзиусови .

Албанија е завеана со снег - покривката до 40 сантиметри

Фактор - 22.01.2022

Албанија е покриена со снег, а од понеделник ќе има краток прекин на наставата во училиштата. Покривката е до 40 сантиметри, а од понеделник температурите ќе паднат до -17 степени. Премиерот Еди Рама преку објава на Фејсбук потенцира дека неуморно ...

Албанија покриена со снег, од понеделник краток прекин на наставата во училиштата

А1 On - 22.01.2022

Целата територија на Албанија е покриена со снежна покривка, која во одделни населени места, достигнува и до 40 сантиметри, а насекаде регистрирани се ниски температури, кои од понеделник ќе паднат до -17 степени целзиусови.

Албанија покриена со снег, од понеделник краток прекин на наставата во училиштата

MakPress - 22.01.2022

Целата територија на Албанија е покриена со снежна покривка, која во одделни населени места, достигнува и до 40 сантиметри, а насекаде регистрирани се ниски температури, кои од понеделник ќе паднат до -17 степени целзиусови.

Албанија завиена со снег, од понеделник краток прекин на наставата во училиштата

Вечер Прес - 22.01.2022

Целата територија на Албанија е покриена со снежна покривка, која во одделни населени места, достигнува и до 40 сантиметри, а насекаде регистрирани се ниски температури, кои од понеделник ќе паднат до -17 степени целзиусови.

Албанија е завеана со снег, покривката до 40 сантиметри

Нетпрес - 22.01.2022

Албанија е покриена со снег, а од понеделник ќе има краток прекин на наставата во училиштата. Покривката е до 40 сантиметри, а од понеделник температурите ќе паднат до -17 степени. Премиерот Еди Рама преку објава на Фејсбук потенцира дека неуморно ...

Албанија е завеана со снег, покривката до 40 сантиметри

Точка - 22.01.2022

Албанија е покриена со снег, а од понеделник ќе има краток прекин на наставата во училиштата. Покривката е до 40 сантиметри, а од понеделник температурите ќе паднат до -17 степени. Премиерот Еди Рама преку објава на Фејсбук потенцира дека неуморно ...