TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Град Скопје ќе одлучува за враќање на името Универзална сала

Press24 - 04.10.2018

Советот на Град Скопје на следната седница ќе одлучува за враќање на името Универзална сала на Конгресниот центар „Александар Македонски“ - Скопје. Името на Универзална сала беше сменето од претходната градска администрација, како дел од пакетот ...

Конгресен центар Александар Македонски пак ќе се вика Универзална сала

Сакам да кажам - 04.10.2018

Концертната сала во Скопје повторно ќе се вика Универзална сала, а не Конгресен центар Александар Македонски. Новиот управен одбор, назначен по доаѓањето на функцијата на градоначалникот Петре Шилегов, донел одлука да се врати старото име ...

Конгресниот центар „Александар Македонски“ повторно ќе стане Универзална сала

Н.Македонија - 04.10.2018

Советот на Град Скопје на следната седница ќе одлучува за враќање на името Универзална сала на Конгресниот центар „Александар Македонски“ – Скопје. Името на Универзална сала беше сменето од претходната градска администрација, како дел од пакетот ...

Град Скопје ќе одлучува за враќање на името Универзална сала

А1 On - 04.10.2018

Советот на Град Скопје на следната седница ќе одлучува за враќање на името Универзална сала на Конгресниот центар „Александар Македонски“ – Скопје. Името на Универзална сала беше сменето од претходната градска администрација, како дел од пакетот ...

Концертната сала во Скопје повторно ќе се вика Универзална сала, а не Конгресен центар Александар Македонски

Скопје инфо - 04.10.2018

Концертната сала во Скопје повторно ќе се вика Универзална сала, а не Конгресен центар Александар Македонски. Новиот управен одбор, назначен по доаѓањето на функцијата на градоначалникот Петре Шилегов, донел одлука да се врати старото име ...

Град Скопје ќе одлучува за враќање на името Универзална сала

Канал5 - 04.10.2018

Советот на град Скопје на следната седница ќе одлучува за враќање на името Универзална сала на конгресниот центар „Александар Македонски“ - Скопје. Името на Универзална сала беше сменето од претходната градска администрација, како дел од пакетот ...

Град Скопје ќе одлучува за враќање на името Универзална сала, најави Шилегов

МКД - 04.10.2018

Советот на Град Скопје на следната седница ќе одлучува за враќање на името Универзална сала на Конгресниот центар „Александар Македонски“ - Скопје. Името на Универзална сала беше сменето од претходната градска администрација, како дел од пакетот ...

Концертната сала во Скопје повторно ќе се вика Универзална сала

Локално - 04.10.2018

Концертната сала во Скопје повторно ќе се вика Универзална сала, а не Конгресен центар Александар Македонски. Новиот управен одбор, назначен по доаѓањето на функцијата на градоначалникот Петре Шилегов, донел одлука да се врати старото име ...

Град Скопје ќе одлучува за враќање на името Универзална сала

Стандард - 04.10.2018

Советот на Град Скопје на следната седница ќе одлучува за враќање на името Универзална сала на Конгресниот центар „Александар Македонски“ – Скопје. Името на Универзална сала беше сменето од претходната градска администрација, како дел од пакетот ...

Концертната сала во Скопје повторно ќе се вика Универзална сала, а не Конгресен центар Александар Македонски

Скопје24 - 04.10.2018

Концертната сала во Скопје повторно ќе се вика Универзална сала, а не Конгресен центар Александар Македонски. Новиот управен одбор, назначен по доаѓањето на функцијата на градоначалникот Петре Шилегов, донел одлука да се врати старото име ...

Универзална ќе си го врати името

+инфо - 04.10.2018

Советот на Град Скопје на следната седница ќе одлучува за тоа Универзална сала да си го врати името и да не биде веќе Конгресен центар „Александар Македонски“. Новиот управен одбор донел одлука да се врати старото име Универзална сала, бидејќи тоа е ...

Ќе се враќа името на Универзална сала

MTM - 04.10.2018

Советот на Град Скопје на следната седница ќе одлучува за враќање на името Универзална сала на Конгресниот центар „Александар Македонски“ - Скопје. Името на Универзална сала беше сменето од претходната градска администрација, како дел од пакетот ...

Конгресниот центар “Александар Македонски” повторно ќе се вика Универзална сала

Вечер Прес - 04.10.2018

Советот на Град Скопје на следната седница ќе одлучува за враќање на името Универзална сала на Конгресниот центар “Александар Македонски” – Скопје. Името на Универзална сала беше сменето од претходната градска администрација, како дел од пакетот ...

Конгресниот центар „Александар Македонски“ ќе си го врати старото име – Универзална сала

Либертас - 04.10.2018

Советот на Град Скопје на следната седница ќе одлучува за враќање на името Универзална сала на Конгресниот центар „Александар Македонски“ – Скопје. Името на Универзална сала беше сменето од претходната градска администрација, како дел од пакетот ...