TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

MTS и Huawei го лансираа комерцијалното 5G искуство во Москва

Локално - 11.05.2021

Најголемиот мобилен оператор во Русија, MTS и Huawei активираа 5G мрежи на 14 култни локации во Москва. Ja стартуваа и „5G пристигна“ промоцијата за да прикажат целосно ново мобилно искуство со брза конекција, брзо преземање и мазно играње игри.

MTS и Huawei го лансираа комерцијалното 5G искуство во Москва

Фактор - 11.05.2021

Најголемиот мобилен оператор во Русија, MTS и Huawei активираа 5G мрежи на 14 култни локации во Москва. Ja стартуваа и „5G пристигна“ промоцијата за да прикажат целосно ново мобилно искуство со брза конекција, брзо преземање и мазно играње игри.

MTS и Huawei го лансираа комерцијалното 5G искуство во Москва

Опсервер - 11.05.2021

Најголемиот мобилен оператор во Русија, MTS и Huawei активираа 5G мрежи на 14 култни локации во Москва. Ja стартуваа и „5G пристигна“ промоцијата за да прикажат целосно ново мобилно искуство со брза конекција, брзо преземање и мазно играње игри.

MTS и Huawei го лансираа комерцијалното 5G искуство во Москва

Телефони.мк - 11.05.2021

Најголемиот мобилен оператор во Русија, MTS и Huawei активираа 5G мрежи на 14 култни локации во Москва. Ja стартуваа и „5G пристигна“ промоцијата за да прикажат целосно ново мобилно искуство со брза конекција, брзо преземање и мазно играње игри.