TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Tанчерките не биле вработени во МВР туку странки

Република - 17.04.2021

Министерството за внатрешни работи ја демантира веста дека вработени во Управните служби на МВР во работно време танцувале и се снимале за Тик Ток. Оттаму велат дека Одделот за внатрешна контрола криминалистички истраги и професионални стандарди ги ...

Спасовски и МВР молчат за скандалозните видеа од полициски служби (ВИДЕО)

Expres - 17.04.2021

Во простории на управните служби на МВР, каде се издавале пасоши на криминалци, си снимале а подоцна и се објавувале видеа од модерни танцови на социјалната мрежа ТикТок. Станува збор за извесна Р. Н.

МВР демантира дека вработени во Управните служби на министерството во работно време танцувале и се снимале за Тик Ток

Курир - 17.04.2021

Министерството за внатрешни работи демантира дека вработени во Управните служби на МВР во работно време танцувале и се снимале за Тик Ток -Министерството за внатрешни работи ја демантира дезинформацијата објавена во вашиот портал дека вработени во ...

Тиктокерките не биле вработени во МВР, туку ги користеле полициските простории за снимање

Lider - 17.04.2021

Министерството за внатрешни работи демантира дека вработени во Управните служби на МВР во работно време танцувале и се снимале за Тик Ток. Министерството за внатрешни работи ја демантира веста дека вработени во Управните служби на МВР во работно ...

Нов скандал во МВР: Полицајките на Спасовски ја резилат службата

Република - 17.04.2021

Секој ден нов срам за полицијата на Оливер Спасовски. Во просториите на управните служби на МВР вработените на Спасовски се снимаат и објавуваат видеа како танцуваат во работно време на социјалната мрежа Тик-Ток.

(ВИДЕО) Службенички од МВР во пасошко си снимаат „тик-токови“?

Lider - 17.04.2021

Тешка работа имаат службеничкиве вработани во МВР Во просториите на управните служби на МВР каде се издавале пасоши на белосветските криминалци вработениот се снимаат и објавуваат видеа како танцуваат во работно време на социјалната мрежа Тик-Ток.

Вработени управни службеници во МВР каде се издаваа пасоши на белосветските криминалци снимаат видеа за тик-ток

Курир - 17.04.2021

Секој ден нова срам и нова брука е полицијата со Оливер Спасовски. Во просториите на управните служби на МВР каде се издавале пасоши на белосветските криминалци вработениот кадар од Спасовски си снима и објавува видеа како танцува во работно време ...

Нов скаднал во МВР: Вработени службенички наместо да работат, снимаат видеа за тик-ток

Република - 17.04.2021

Секој ден нов срам за полицијата со Оливер Спасовски. Во просториите на управните служби на МВР каде се издавале пасоши на белосветските криминалци вработениот кадар од Спасовски си снима и објавува видеа како танцува во работно време на социјалната ...