TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Активности за деца со проблеми во говорот за во вонредна состојба

Факултети - 04.04.2020

Логопедот Билјана Крстевска-Кокорманова објаснува како треба да се развива говорот по години и дава предлог-вежби и активности за стимулација на зборувањето и богатење на речникот, како и препорака за тоа колку најдолго детето да седи пред паметните ...

Како да работиме со децата со проблеми во говорот во вонредна состојба. Вежби и активности од Билјана ...

Деца - 04.04.2020

Логопедот Билјана Крстевска-Кокорманова објаснува како треба да се развива говорот по години и дава предлог-вежби и активности за стимулација на зборувањето и богатење на речникот, како и препорака за тоа колку најдолго детето да седи пред паметните ...