TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

(Видео) Кинезите направија копија од Санторини, луѓето не можат да веруваат што гледаат

Скопје1 - 12.04.2024

Кинезите кои немаат можност да патуваат во Санторини во Грција добија своја реплика на познатиот остров. Кинескиот Санторини се наоѓа во југозападната провинција Јунан. Одморалиштето „Дали, земјата на соништата“ е изградено на страната на ...

Кинезите изградија копија од грчкиот остров Санторини ВИДЕО

Во Центар - 12.04.2024

Кинезите кои немаат можност да патуваат во странство, особено не на Санторини во Грција, добија своја реплика на познатиот остров. Кинескиот Санторини се наоѓа во југозападната провинција Јунан и навистина наликува на космополитски остров.

Ресорт направен како реплика на Санторини е хит во Кина (фото+видео)

Црнобело - 11.04.2024

Во кинеската провинција Јунан, има ресорт кој е како реплика на Санторини, а бидејќи Кинезите биле вљубени во грчкиот остров, местото е хит кај нив. Санторини е една од најатрактивните дестинации во Грција.

САНТОРИНИ ОД АЛИ ЕКСПРЕС: Кинезите направија реплика на грчкиот остров/ВИДЕО

Вечер Прес - 12.04.2024

Кинезите кои немаат можност да патуваат во Санторини во Грција добија своја реплика на познатиот остров. Кинескиот Санторини се наоѓа во југозападната провинција Јунан. Одморалиштето „Дали, земјата на соништата“ (Dali, The Dream Land) е изградено на ...

Кинезите изградија копија од грчкиот остров Санторини ВИДЕО

Пулс24 - 12.04.2024

Кинезите кои немаат можност да патуваат во странство, особено не на Санторини во Грција, добија своја реплика на познатиот остров.Кинескиот Санторини се наоѓа во југозападната провинција Јунан и навистина наликува на космополитски остров.Yunnan Dali ...