TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Колку дена одмор повеќе им следуваат на непушачите? Германски бизнисмен пресмета дека тоа се 5 дена

Иновативност - 24.09.2020

Еден германски угостител на своите вработени кои не пушат им дал пет дена одмор повеќе од нивните колеги пушачи. Претходно меѓу вработените имало кавги поради тоа кој кога ќе оди да пуши. Тоа не е критикувано без основа затоа што ако се пресметаат ...

ВИДЕО: Германец газда на непушачите им дал 5 дена повеќе одмор - другите вработени се одлучил на промена

Press24 - 23.09.2020

Еден германски угостител на своите вработени кои не пушат им дал пет дена повеќе одмор од нивните колеги пушачи. „Претходно меѓу вработените имаше расправии како "овој повторно оди да пуши".

За непушачи пет дена повеќе одмор

Вечер Прес - 24.09.2020

Германски угостител им даде на своите вработени кои не пушат пет дена повеќе одмор од нивните колеги пушачи. „Претходно, меѓу вработените имаше расправија под мотото” овој повторно ќе оди да пуши”.

Германец на непушачите им дал 5 дена повеќе одмор: Еве како реагирале вработените во неговиот ресторан (ВИДЕО)

Локално - 23.09.2020

Германски угостител им даде на своите вработени кои не пушат пет дена повеќе одмор од нивните колеги пушачи. „Претходно, меѓу вработените имаше расправија под мотото” овој повторно ќе оди да пуши”.

Германски угостител на непушачите им дал 5 дена повеќе одмор: Еве како реагирале вработените во неговиот ресторан

Точка - 23.09.2020

Еден германски угостител на своите вработени кои не пушат им дал пет дена повеќе одмор од нивните колеги пушачи. "Претходно меѓу вработените имаше расправии како "овој повторно оди да пуши".