TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

ЕВН со пресврт во второто полувреме до победа над Халк Банка

Оff.net - 29.09.2022

ЕВН со пресврт во второто полувреме до победа над Халк Банка ЕВН 4-3(1-3) Халк Банка ЕВН: Наум Бадаловски 8’ Ајет Новобрдалија 24’ Вилијам Митев 29’ Бојан Симоновски 35’ Халк Банка: Мартин Дамески 5’ Алпер Тахир 13’ Игор Стојановски 18’ Дуелот ...

ЕВН со пресврт во второто полувреме до победа над Халк Банка

Точка - 29.09.2022

Еве ги резултатите од вчерашните натпревари во Бизнис Лигата на Македонија. ЕВН со пресврт во второто полувреме до победа над Халк Банка ЕВН 4-3(1-3) Халк Банка ЕВН: Наум Бадаловски 8’ Ајет Новобрдалија 24’ Вилијам Митев 29’ Бојан Симоновски 35’ ...