TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Јункер е за зголемување на буџетот на ЕУ

Опсервер - 09.04.2020

Виена, 9 април 2020 (MIA) – Во актуелната криза со пандемијата станува збор за здравјето на луѓето, за живот и смрт, и кон тоа треба да се има сосема поинаков однос од сите други претходни кризи во ЕУ, рече поранешниот претседател на Европската ...

Јункер е за зголемување на буџетот на ЕУ

Курир - 09.04.2020

Во актуелната криза со пандемијата станува збор за здравјето на луѓето, за живот и смрт, и кон тоа треба да се има сосема поинаков однос од сите други претходни кризи во ЕУ, рече поранешниот претседател на Европската комисија Жан-Клод Јункер, кој е ...

Јункер побара зголемување на буџетот на ЕУ

Фокус - 09.04.2020

Во актуелната криза со пандемијата станува збор за здравјето на луѓето, за живот и смрт, и кон тоа треба да се има сосема поинаков однос од сите други претходни кризи во ЕУ, рече поранешниот претседател на Европската комисија Жан-Клод Јункер, кој е ...

Јункер е за зголемување на буџетот на ЕУ

24Инфо - 09.04.2020

Во актуелната криза со пандемијата станува збор за здравјето на луѓето, за живот и смрт, и кон тоа треба да се има сосема поинаков однос од сите други претходни кризи во ЕУ, рече поранешниот претседател на Европската комисија Жан-Клод Јункер, кој е ...

Јункер е за зголемување на буџетот на ЕУ

А1 On - 09.04.2020

Во актуелната криза со пандемијата станува збор за здравјето на луѓето, за живот и смрт, и кон тоа треба да се има сосема поинаков однос од сите други претходни кризи во ЕУ, рече поранешниот претседател на Европската комисија Жан-Клод Јункер, кој е ...

Јункер: Потребно е масовно зголемување на буџетот на ЕУ до 2027 година

Вечер - 09.04.2020

Во актуелната криза со пандемијата станува збор за здравјето на луѓето, за живот и смрт, и кон тоа треба да се има сосема поинаков однос од сите други претходни кризи во ЕУ, рече поранешниот претседател на Европската комисија Жан-Клод Јункер, кој е ...

Јункер: Потребно е масовно зголемување на буџетoт на ЕУ

Нетпрес - 09.04.2020

Во актуелната криза со пандемијата станува збор за здравјето на луѓето, за живот и смрт, и кон тоа треба да се има сосема поинаков однос од сите други претходни кризи во ЕУ, рече поранешниот претседател на Европската комисија Жан-Клод Јункер, кој е ...

Јункер е за зголемување на буџетот на ЕУ

Независен - 09.04.2020

Австрија– Во актуелната криза со пандемијата станува збор за здравјето на луѓето, за живот и смрт, и кон тоа треба да се има сосема поинаков однос од сите други претходни кризи во ЕУ, рече поранешниот претседател на Европската комисија Жан-Клод ...

Јункер е за зголемување на буџетот на ЕУ

Либертас - 09.04.2020

Во актуелната криза со пандемијата станува збор за здравјето на луѓето, за живот и смрт, и кон тоа треба да се има сосема поинаков однос од сите други претходни кризи во ЕУ, рече поранешниот претседател на Европската комисија Жан-Клод Јункер, кој е ...

Јункер е за зголемување на буџетот на ЕУ

Frontline - 09.04.2020

Во актуелната криза со пандемијата станува збор за здравјето на луѓето, за живот и смрт, и кон тоа треба да се има сосема поинаков однос од сите други претходни кризи во ЕУ, рече поранешниот претседател на Европската комисија Жан-Клод Јункер, кој е ...

Јункер е за зголемување на буџетот на ЕУ

MakPress - 09.04.2020

Во актуелната криза со пандемијата станува збор за здравјето на луѓето, за живот и смрт, и кон тоа треба да се има сосема поинаков однос од сите други претходни кризи во ЕУ, рече поранешниот претседател на Европската комисија Жан-Клод Јункер, кој е ...

Јункер советува масовно зголемување на ЕУ-буџетот поради кризата

Р.С.Европа - 09.04.2020

Поранешниот претседател на Европската комисија, Жан-Клод Јункер, кој е за поддршка на зголемување на буџетот на ЕУ, изјави дека во актуелната криза со пандемијата станува збор за здравјето на луѓето, за живот и смрт, и затоа кон тоа треба да се има ...

Јункер е за зголемување на буџетот на ЕУ

CivilMedia - 09.04.2020

Во актуелната криза со пандемијата станува збор за здравјето на луѓето, за живот и смрт, и кон тоа треба да се има сосема поинаков однос од сите други претходни кризи во ЕУ, рече поранешниот претседател на Европската комисија Жан-Клод Јункер, кој е ...