TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Попоски: Дигитализација во осигурувањето, поевтини полиси и поефикасна исплата на штети

24Инфо - 20.03.2019

Дигитализацијата во осигурувањето ќе влијае на поголемо задоволство на осигурениците, намалени цени на полисите за осигурување и поефикасна исплата на штети, истакнал претседателот на Советот на експерти на Агенцијата за супервизија на осигурување ...

Поевтини полиси и поефикасна исплата на штети со дигитализацијата

+инфо - 20.03.2019

Попоски, во обраќање на панел дискусијата „Регулаторни разговори“ се осврнал на улогата на Агенцијата како регулаторно тело за поддршка на дигитализацијата која во иднина ќе има силно влијаните врз промена на работните процеси на друштвата за ...

Македонска делегација на „Global InsurTech“ роудшоу

Локално - 19.03.2019

Во Франкфурт, Германија, днеска и утре ќе се одржи второто „Global InsurTech Roadshow”, во организација на TechQuartier, познат дигитален центар и Goethe Business School. Како што соопштија од Агенцијата за супервизија на осигурување, н астанот е ...

Попоски: Дигитализација во осигурувањето, поевтини полиси и поефикасна исплата на штети

Сител - 20.03.2019

Дигитализацијата во осигурувањето ќе влијае на поголемо задоволство на осигурениците, намалени цени на полисите за осигурување и поефикасна исплата на штети, истакнал претседателот на Советот на експерти на Агенцијата за супервизија на осигурување ...

Македонска делегација на „Global InsurTech“ роудшоу

Опсервер - 19.03.2019

Во Франкфурт, Германија, днеска и утре ќе се одржи второто „Global InsurTech Roadshow”, во организација на TechQuartier, познат дигитален центар и Goethe Business School. Како што соопштија од Агенцијата за супервизија на осигурување, н астанот е ...

Попоски: Дигитализација во осигурувањето, поевтини полиси и поефикасна исплата на штети

Опсервер - 20.03.2019

Дигитализацијата во осигурувањето ќе влијае на поголемо задоволство на осигурениците, намалени цени на полисите за осигурување и поефикасна исплата на штети, истакнал претседателот на Советот на експерти на Агенцијата за супервизија на осигурување ...

Македонска делегација на „Global InsurTech“ роудшоу

Сител - 19.03.2019

Во Франкфурт, Германија, днеска и утре ќе се одржи второто „Global InsurTech Roadshow”, во организација на TechQuartier, познат дигитален центар и Goethe Business School. Како што соопштија од Агенцијата за супервизија на осигурување, настанот е ...

Македонска делегација на „Global InsurTech" роудшоу

Канал5 - 19.03.2019

Во Франкфурт, Германија, днеска и утре ќе се одржи второто „Global InsurTech Roadshow", во организација на TechQuartier, познат дигитален центар и Goethe Business School. Како што соопштија од Агенцијата за супервизија на осигурување, настанот е ...