TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Французинка е осудена на 18 месеци условен затвор за фалсификување ковид-пропусници

360 степени - 23.09.2021

Деветнаесетгодишна Французинка доби 1,5 година условен затвор затоа што на свои роднини и пријатели им издавала лажни ковид-пропусници. Таа го правела тоа затоа што, како што вели, сакала да оди на кино и во ресторан со некои од нив Млада ...

НЕМАЛА СО КОГО ДА ГЛЕДА ФИЛМ Французинка фалсификувала ковид-сертификати за невакцинираните другарки

+инфо - 23.09.2021

Девојката признала дека учествувала во фалсификување 24 потврди за 16 лица, па добила условна казна од 18 месеци затвор и петгодишна забрана за работа во јавниот сектор. Деветнаесетгодишна Французинка, која работела во најголемиот центар за ...

Тинејџерка од Франција осудена на 18 месеци затвор за фалсификување ковид пропусница

Денешен - 23.09.2021

Млада Французинка (19), која работи во најголемиот центар за вакцинација во Бордо, во средата беше условно осудена на 18 месеци затвор, бидејќи фалсификувала дваесетина ковид пасоши за свои роднини и пријатели.

Млада Французинка осудена на 18 месеци затвор поради фалсификувани Ковид пасоши

Lider - 23.09.2021

Млада Французинка (19), која работи во најголемиот центар за вакцинација во Бордо, во средата беше условно осудена на 18 месеци затвор, бидејќи фалсификувала дваесетина ковид пасоши за свои роднини и пријатели.

Французинка осудена на 18 месеци затвор за фалсификување ковид пропусница

Независен - 23.09.2021

Франција – Млада Французинка (19), која работи во најголемиот центар за вакцинација во Бордо, во средата беше условно осудена на 18 месеци затвор, бидејќи фалсификувала дваесетина ковид пасоши за свои роднини и пријатели.

Французинка осудена на 18 месеци затвор за фалсификување ковид пропусници

Република - 23.09.2021

Млада Французинка (19), која работи во најголемиот центар за вакцинација во Бордо, во средата беше условно осудена на 18 месеци затвор, бидејќи фалсификувала дваесетина ковид пасоши за свои роднини и пријатели.

Французинка осудена на 18 месеци затвор за фалсификување ковид пропусница

24Инфо - 23.09.2021

Млада Французинка (19), која работи во најголемиот центар за вакцинација во Бордо, во средата беше условно осудена на 18 месеци затвор, бидејќи фалсификувала дваесетина ковид пасоши за свои роднини и пријатели.

Французинка осудена на 18 месеци затвор за фалсификување ковид пропусница

Опсервер - 23.09.2021

– Млада Французинка (19), која работи во најголемиот центар за вакцинација во Бордо, во средата беше условно осудена на 18 месеци затвор, бидејќи фалсификувала дваесетина ковид пасоши за свои роднини и пријатели.

Французинка осудена на 18 месеци затвор за фалсификување ковид пропусница

Вечер Прес - 23.09.2021

Млада Французинка (19), која работи во најголемиот центар за вакцинација во Бордо, во средата беше условно осудена на 18 месеци затвор, бидејќи фалсификувала дваесетина ковид пасоши за свои роднини и пријатели.

Французинка осудена на 18 месеци затвор за фалсификување ковид пропусница

CivilMedia - 23.09.2021

Млада Французинка (19), која работи во најголемиот центар за вакцинација во Бордо, во средата беше условно осудена на 18 месеци затвор, бидејќи фалсификувала дваесетина ковид пасоши за свои роднини и пријатели.

Млада девојка од Франција во затвор, фалсификувала ковид-пропусници за семејството и пријателите

Скопје инфо - 23.09.2021

Млада Французинка (19), која работи во најголемиот центар за вакцинација во Бордо, во средата беше условно осудена на 18 месеци затвор, бидејќи фалсификувала дваесетина ковид пасоши за свои роднини и пријатели.

Лежи 11 месеци затвор бидејќи фалсификувала ковид пропусница во Франција

Скопје1 - 23.09.2021

Млада Французинка (19), која работи во најголемиот центар за вакцинација во Бордо, во средата беше условно осудена на 18 месеци затвор, бидејќи фалсификувала дваесетина ковид пасоши за свои роднини и пријатели.

Французинка осудена на 18 месеци затвор за фалсификување ковид пропусница

MakPress - 23.09.2021

Млада Французинка (19), која работи во најголемиот центар за вакцинација во Бордо, во средата беше условно осудена на 18 месеци затвор, бидејќи фалсификувала дваесетина ковид пасоши за свои роднини и пријатели Кривичниот суд во Бордо, исто така, и ...

Млада Французинка поради фалсификување на ковид потврди, казнета на 18 месеци затвор

Слободен Печат - 23.09.2021

Млада Французинка (19), која работи во најголемиот центар за вакцинација во Бордо, доби условна казна од 18 месеци затвор, бидејќи фалсификувала дваесет ковид потврди за своите роднини. Кривичниот суд во Бордо, исто така, изрече петгодишна забрана ...