TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Oпштинските инспекциски служби немаат соодветна опрема за инспекциски надзор, а немаат и возила или компјутери

А1 On - 29.09.2022

НВО Инфоцентарот заедно со партнерските организации Спектар од Крива Паланка и Центарот на заедницата на општина Струга, во јуни годинава, спроведе анонимна он-лајн анкета, преку која ги собра и ги синтетизираше искуствата на локалните инспектори од ...

Дебата за ефектите од примената на Законот за инспекциски надзор

Бизнис Вести - 29.09.2022

НВО Инфоцентарот заедно со партнерските организации – Регионален центар за соработка „Спектар” од Крива Паланка и Центарот на заедницата на општина Струга денеска организира дебата посветена на придобивките и предизвиците за локалните инспектори од ...

Дебата за ефектите од примената на Законот за инспекциски надзор

Опсервер - 29.09.2022

НВО Инфоцентарот заедно со партнерските организации – Регионален центар за соработка „Спектар“ од Крива Паланка и Центарот на заедницата на општина Струга денеска организира дебата посветена на придобивките и предизвиците за локалните инспектори од ...

Дебата за ефектите од примената на Законот за инспекциски надзор

MakPress - 29.09.2022

НВО Инфоцентарот заедно со партнерските организации – Регионален центар за соработка „Спектар“ од Крива Паланка и Центарот на заедницата на општина Струга денеска организира дебата посветена на придобивките и предизвиците за локалните инспектори од ...

Анкета: Општинските инспектори се жалат на недостиг на опрема и кадар за определени области

Макфакс - 29.09.2022

НВО Инфоцентарот заедно со партнерските организации Спектар од Крива Паланка и Центарот на заедницата на општина Струга, во јуни годинава, спроведе анонимна он-лајн анкета, преку која ги собра и ги синтетизираше искуствата на локалните инспектори од ...

Анкета: Општинските инспектори се жалат на недостаток на опрема и кадар за определени области

MTM - 29.09.2022

НВО Инфоцентарот заедно со партнерските организации Спектар од Крива Паланка и Центарот на заедницата на општина Струга, во јуни годинава, спроведе анонимна он-лајн анкета, преку која ги собра и ги синтетизираше искуствата на локалните инспектори од ...

Анкета: Општинските инспектори се жалат на недостиг на опрема и кадар за определени области

Точка - 29.09.2022

НВО Инфоцентарот заедно со партнерските организации Спектар од Крива Паланка и Центарот на заедницата на општина Струга, во јуни годинава, спроведе анонимна онлајн анкета, преку која ги собра и ги синтетизираше искуствата на локалните инспектори од ...