TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Беса бара датум за предвремени избори, па потоа преговори за СЈО

24 Вести - 22.07.2019

Движењето Беса бара прво датум за предвремени избори па потоа преговори за СЈО. Оттаму велат дека на чело на обвинителството треба да биде Албанец. Движењето Беса има многу забелешки со не спроведувањето на договорот со Владата за време на уставните ...

БЕСА: Случајот „Рекет” сериозно му наштети на кредибилитетот на СЈО

Фактор - 22.07.2019

Северна Македонија веќе е во крстопат, со што се доведува во прашање европската иднина на земјата. Сегашната Влада преку своите лоши политики ја одалечи земјата од евентуалното членство во Европската унија, реагираат денеска и од партијата БЕСА.

Беса прво бара датум за избори, па преговори за СЈО

+инфо - 22.07.2019

Движењето Беса бара прво датум за предвремени избори па потоа преговори за СЈО. Оттаму велат дека на чело на обвинителството треба да биде Албанец. Движењето Беса има многу забелешки со неспроведувањето на договорот со Владата за време на уставните ...

Движењето Беса: Случајот „Рекет” сериозно му наштети на кредибилитетот на СЈО

Независен - 22.07.2019

Скандалозниот случај „Рекет” сериозно му наштети на кредибилитетот на Специјалното јавно обвинителство, нерешените случаи со владини претставници кои беа слушнати во некои аудиоснимки, и неуспехот да се добие покана за почеток на преговорите со ЕУ ...

Беса бара датум за избори, па преговори за СЈО

Либертас - 22.07.2019

Движењето Беса бара прво датум за предвремени избори па потоа преговори за СЈО. Оттаму велат дека на чело на обвинителството треба да биде Албанец. Движењето Беса има многу забелешки со неспроведувањето на договорот со Владата за време на уставните ...

Беса: Случајот „Рекет” сериозно му наштети на кредибилитетот на СЈО

Макфакс - 22.07.2019

Скандалозниот случај „Рекет“ сериозно му наштети на кредибилитетот на Специјалното јавно обвинителство, нерешените случаи со владини претставници кои беа слушнати во некои аудиоснимки, и неуспехот да се добие покана за почеток на преговорите со ЕУ ...

Движењето Беса: Случајот „Рекет” сериозно му наштети на кредибилитетот на СЈО

Сител - 22.07.2019

Северна Македонија веќе е во крстопат, со што се доведува во прашање европската иднина на земјата. Сегашната Влада преку своите лоши политики ја одалечи земјата од евентуалното членство во Европската унија.

Движењето Беса: Случајот „Рекет” сериозно му наштети на кредибилитетот на СЈО

ММС - 22.07.2019

Северна Македонија веќе е во крстопат, со што се доведува во прашање европската иднина на земјата. Сегашната Влада преку своите лоши политики ја одалечи земјата од евентуалното членство во Европската унија – истакнаа денеска од БЕСА, од каде сметаат ...

Беса: Случајот „Рекет” сериозно му наштети на кредибилитетот на СЈО

24Инфо - 22.07.2019

Скандалозниот случај „Рекет“ сериозно му наштети на кредибилитетот на Специјалното јавно обвинителство, нерешените случаи со владини претставници кои беа слушнати во некои аудиоснимки, и неуспехот да се добие покана за почеток на преговорите со ЕУ ...

Движењето Беса: Случајот „Рекет” сериозно му наштети на кредибилитетот на СЈО

Република - 22.07.2019

Македонија веќе е на крстопат, со што се доведува во прашање европската иднина на земјата. Сегашната Влада преку своите лоши политики ја оддалечи земјата од евентуалното членство во Европската унија, реагираат од движењето Беса.

Беса: Случајот „Рекет” сериозно му наштети на кредибилитетот на СЈО

Точка - 22.07.2019

Скандалозниот случај „Рекет“ сериозно му наштети на кредибилитетот на Специјалното јавно обвинителство, нерешените случаи со владини претставници кои беа слушнати во некои аудиоснимки, и неуспехот да се добие покана за почеток на преговорите со ЕУ ...

БЕСА: Случајот „Рекет” сериозно му наштети на кредибилитетот на СЈО

PressingTV - 22.07.2019

Се доведува во прашање европската иднина на земјата. Сегашната Влада преку своите лоши политики ја одалечи земјата од евентуалното членство во Европската унија, обвинуваат од Движењето БЕСА.

Беса: Случајот „Рекет” сериозно му наштети на кредибилитетот на СЈО

Локално - 22.07.2019

„Северна Македонија веќе е во крстопат, со што се доведува во прашање европската иднина на земјата. Сегашната Влада преку своите лоши политики ја одалечи земјата од евентуалното членство во Европската унија“, соопштуваат од БЕСА.

Движењето Беса: Случајот „Рекет” сериозно му наштети на кредибилитетот на СЈО

Либертас - 22.07.2019

Сooпштение на БЕСА Северна Македонија веќе е во крстопат, со што се доведува во прашање европската иднина на земјата. Сегашната Влада преку своите лоши политики ја одалечи земјата од евентуалното членство во Европската унија.

Беса: Случајот „Рекет” сериозно му наштети на кредибилитетот на СЈО

MakPress - 22.07.2019

Скандалозниот случај „Рекет” сериозно му наштети на кредибилитетот на Специјалното јавно обвинителство, нерешените случаи со владини претставници кои беа слушнати во некои аудиоснимки, и неуспехот да се добие покана за почеток на преговорите со ЕУ ...