TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Стампедо на илјадници Кинези во трговски центар: Tрка од рани зори за нов модел Ајфон (ВИДЕО)

Канал5 - 27.09.2021

Не станува збор за редица за сликање со некоја кинеска филмска или пејачка sвезда. Се појави новиот „Ајфон“, а тоа беше причина илјадници Кинези буквално да „полетаат“ во трговски центар на североисток од Кина во провинцијата Шанси.

Инвазија! Илјадници Кинези влетале во трговски центар, а причината е неверојатна

Точка - 27.09.2021

Инвазија на библиотека - Не. Ред за леб - Не. Ред за да се фотографираат со некоја кинеска филмска или музичка ѕвезда - не. Се појавил модел на познатиот телефон, а тоа било повод илјадници Кинези да извршат десант на трговскиот центар на ...