TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Не излегувањето од дома неколку дена е погубно за психата

Кумановски м. - 26.01.2021

Во овој период, желбата за повлекување во домот е сосема нормална, меѓутоа, последиците од ваквиот начин на живот врз физичкото и менталното здравје не се воопшто наивни. Откако панемијата на коронавирусот го зазеде светот, животот на повеќето луѓе ...

Страв од корона: Зошто не треба со денови да се затворате дома?

Кајгана - 25.01.2021

Иако мерките за заштита од коронавирус налагаат да носиме маски и на отворено и да го ограничиме бројот на луѓе со кои сме во контакт, пасивното седење дома по цел ден, особено ако домот е и ваша канцеларија во моментов, може да биде лошо за вашето ...

Страв од корона: Зошто не треба со денови да се затворате дома?

Пулс24 - 25.01.2021

Иако мерките за заштита од коронавирус налагаат да носиме маски и на отворено и да го ограничиме бројот на луѓе со кои сме во контакт, пасивното седење дома по цел ден, особено ако домот е и ваша канцеларија во моментов, може да биде лошо за вашето ...