TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Кабинетот на Катругалос: Нова демократија ја извртува реалноста за Договорот од Преспа

Локално - 20.03.2019

Обвинувања до опозициската Нова демократија дека ја извртува реалноста во однос на Договорот од Преспа, упатуваат од кабинетот на шефот на грчката дипломатија, Јоргос Катругалос во врска со тврдењата на портпаролката на најголемата грчка партија ...

Народна Република Кина одбила грчко барање за користење на „македонско“

Антропол - 19.03.2019

Според портпаролот на грчката партија Нова Демократија, Народна Република Кина одбила користење на терминот „македонско“ од страна на грчка компанија. Според портпаролката Сипраки, Кина во образложението за ваквата постапка наведува дека придавката ...

Спираки: Кина одбила барање на грчка компанија за употребата на терминот „македонско“

Сител - 19.03.2019

Кина, на 23 минатиот месец, одбила барање од грчка компанија за употреба на терминот „македонско“, со образложение дека потребна е дозвола за употреба од соседната земја, откри Мариа Спираки, портпаролката на грчката опозициска партија Нова ...

Кина не ѝ дозволила на грчка компанија да го користи терминот „македонски“

365 - 19.03.2019

На брифинг со новинарите, порачувајќи дека „грчките бизниси веќе ја плаќаат цената од штетниот Преспански договор“, портпаролката на грчката опозициска Нова Демократија – Мариа Спираки, соопшти за случај во кој Кина не ѝ дозволила на грчка компанија ...

Кабинетот на Катругалос: Нова демократија ја извртува реалноста за Договорот од Преспа

24Инфо - 20.03.2019

Обвинувања до опозициската Нова демократија дека ја извртува реалноста во однос на Договорот од Преспа, упатуваат од кабинетот на шефот на грчката дипломатија, Јоргос Катругалос во врска со тврдењата на портпаролката на најголемата грчка партија ...

Кина одбила барање на грчка компанија за употребата на терминот „македонско“

еМагазин - 19.03.2019

Кина, на 23 минатиот месец, одбила барање од грчка компанија за употреба на терминот „македонско“, со образложение дека потребна е дозвола за употреба од соседната земја, откри Мариа Спираки, портпаролката на грчката опозициска партија Нова ...

Кабинетот на Катругалос: Нова демократија ја извртува реалноста за Договорот од Преспа

Канал5 - 20.03.2019

Обвинувања до опозициската Нова демократија дека ја извртува реалноста во однос на Договорот од Преспа. Упатуваат од кабинетот на шефот на грчката дипломатија, Јоргос Катругалос во врска со тврдењата на портпаролката на најголемата грчка партија ...

Спираки: Кина одбила барање на грчка компанија за употребата на терминот „македонско“

+инфо - 19.03.2019

Кина, на 23 минатиот месец, одбила барање од грчка компанија за употреба на терминот „македонско“, со образложение дека потребна е дозвола за употреба од соседната земја, откри Мариа Спираки, портпаролката на грчката опозициска партија Нова ...

Катругалос: Нова демократија ја извртува реалноста за Договорот од Преспа

1tv - 20.03.2019

Обвинувања до опозициската Нова демократија дека ја извртува реалноста во однос на Договорот од Преспа, упатуваат од кабинетот на шефот на грчката дипломатија, Јоргос Катругалос во врска со тврдењата на портпаролката на најголемата грчка партија ...

Спираки: Кина одбила барање на грчка компанија за употребата на терминот „македонско"

Канал5 - 19.03.2019

Кина, на 23 минатиот месец, одбила барање од грчка компанија за употреба на терминот „македонско", со образложение дека потребна е дозвола за употреба од соседната земја, откри Мариа Спираки.

Кабинетот на Катругалос: Нова демократија ја извртува реалноста за Договорот од Преспа

А1 On - 20.03.2019

Обвинувања до опозициската Нова демократија дека ја извртува реалноста во однос на Договорот од Преспа, упатуваат од кабинетот на шефот на грчката дипломатија, Јоргос Катругалос во врска со тврдењата на портпаролката на најголемата грчка партија ...

Спираки: Кина одбила барање на грчка компанија за употребата на терминот „македонско“

Локално - 19.03.2019

Кина, на 23 минатиот месец, одбила барање од грчка компанија за употреба на терминот „македонско“, со образложение дека потребна е дозвола за употреба од соседната земја, откри Мариа Спираки, портпаролката на грчката опозициска партија Нова ...

Грчка влада: НД ја извртува реалноста дека Кина одбила барање од грчка компанија за употреба на терминот „македонско“

еМагазин - 20.03.2019

Обвинувања до опозициската Нова демократија (НД) дека ја извртува реалноста во однос на Договорот од Преспа, упатуваат од кабинетот на шефот на грчката дипломатија, Јоргос Катругалос во врска со тврдењата на портпаролката на најголемата грчка ...

Спираки: Кина одби барање на грчка компанија да го употреби терминот „македонско”

24Инфо - 19.03.2019

Кина,на 23 минатиот месец, одбила барање од грчка компанија за употреба на терминот „македонско”, со образложение дека потребна е дозвола за употреба од соседната земја, откри Мариа Спираки, портпаролката на грчката опозициска партија Нова ...

Грција ја искара Кина за „македонски“ на производите

+инфо - 20.03.2019

Обвинувања до опозициската Нова демократија дека ја извртува реалноста во однос на Договорот од Преспа, упатуваат од кабинетот на шефот на грчката дипломатија, Јоргос Катругалос во врска со тврдењата на портпаролката на најголемата грчка партија ...

Спираки: Кина одбила барање на грчка компанија за употребата на терминот „македонско“

Опсервер - 19.03.2019

Кина, на 23 минатиот месец, одбила барање од грчка компанија за употреба на терминот „македонско“, со образложение дека потребна е дозвола за употреба од соседната земја, откри Мариа Спираки, портпаролката на грчката опозициска партија Нова ...

Кабинетот на Катругалос: Нова демократија ја извртува реалноста за Договорот од Преспа

Либертас - 20.03.2019

Обвинувања до опозициската Нова демократија дека ја извртува реалноста во однос на Договорот од Преспа, упатуваат од кабинетот на шефот на грчката дипломатија, Јоргос Катругалос во врска со тврдењата на портпаролката на најголемата грчка партија ...

Спираки: Кина одбила барање на грчка компанија за употребата на терминот „македонско“

1tv - 19.03.2019

Кина, на 23 минатиот месец, одбила барање од грчка компанија за употреба на терминот „македонско“, со образложение дека потребна е дозвола за употреба од соседната земја, откри Мариа Спираки, портпаролката на грчката опозициска партија Нова ...

КАТРУГАЛОС:Кина да направи ревизија на трговскиот договор за производите со македонска ознака

Вечер - 20.03.2019

Обвинувања до опозициската Нова демократија дека ја извртува реалноста во однос на Договорот од Преспа, упатуваат од кабинетот на шефот на грчката дипломатија, Јоргос Катругалос во врска со тврдењата на портпаролката на најголемата грчка партија ...

Спираки: Кина одбила барање на грчка компанија за употребата на терминот „македонско“

Press24 - 19.03.2019

Кина, на 23 минатиот месец, одбила барање од грчка компанија за употреба на терминот „македонско“, со образложение дека потребна е дозвола за употреба од соседната земја, откри Мариа Спираки, портпаролката на грчката опозициска партија Нова ...

Кабинетот на Катругалос: Нова демократија ја извртува реалноста за Договорот од Преспа

Опсервер - 20.03.2019

Обвинувања до опозициската Нова демократија дека ја извртува реалноста во однос на Договорот од Преспа, упатуваат од кабинетот на шефот на грчката дипломатија, Јоргос Катругалос во врска со тврдењата на портпаролката на најголемата грчка партија ...

Спираки: Кина одбила барање на грчка компанија за употребата на терминот „македонско“

А1 On - 19.03.2019

Кина, на 23 минатиот месец, одбила барање од грчка компанија за употреба на терминот „македонско“, со образложение дека потребна е дозвола за употреба од соседната земја, откри Мариа Спираки, портпаролката на грчката опозициска партија Нова ...

Кина одбила барање на грчка компанија за употребата на терминот „македонски“

Нова ТВ - 19.03.2019

Кина, на 23 минатиот месец, одбила барање од грчка компанија за употреба на терминот „македонски“, со образложение дека потребна е дозвола за употреба од соседната земја, откри Мариа Спираки, портпаролката на грчката опозициска партија Нова ...

Кина одбила барање на грчка компанија за употребата на терминот „македонско“

Н.Македонија - 19.03.2019

Кина, на 23 минатиот месец, одбила барање од грчка компанија за употреба на терминот „македонско“, со образложение дека потребна е дозвола за употреба од соседната земја, откри Мариа Спираки, портпаролката на грчката опозициска партија Нова ...

Кина одбила барање на грчка компанија за употребата на терминот „македонско“

Вечер - 19.03.2019

Кина, на 23 минатиот месец, одбила барање од грчка компанија за употреба на терминот „македонско“, со образложение дека потребна е дозвола за употреба од соседната земја, откри Мариа Спираки, портпаролката на грчката опозициска партија Нова ...

Кина одбила барање на грчка компанија за употребата на терминот „македонско“

MTM - 19.03.2019

Кина, на 23 минатиот месец, одбила барање од грчка компанија за употреба на терминот „македонско“, со образложение дека потребна е дозвола за употреба од соседната земја, откри Мариа Спираки, портпаролката на грчката опозициска партија Нова ...

Спираки: Кинезите го отфрлиле барањето на грчка компанија за користење на терминот „македонски”

МКД - 19.03.2019

Кина, на 23 минатиот месец, одбила барање од грчка компанија за употреба на терминот „македонско", со образложение дека потребна е дозвола за употреба од соседната земја, откри Мариа Спираки, портпаролката на грчката опозициска партија Нова ...

Спираки: Кина одбила барање на грчка компанија за употребата на терминот „македонско“

ТВ21 - 19.03.2019

Кина, на 23 минатиот месец, одбила барање од грчка компанија за употреба на терминот „македонско“, со образложение дека потребна е дозвола за употреба од соседната земја, откри Мариа Спираки, портпаролката на грчката опозициска партија Нова ...

Кина „не го дава името“, Грците како и обично – нервозни

Алфа - 19.03.2019

Кина минатиот месец одбила барање од грчка компанија за употреба на терминот „македонско“, со образложение дека потребна е дозвола за употреба од соседната земја, откри Мариа Спираки, портпаролката на грчката опозициска партија Нова демократија, на ...

Спираки: Кина одбила барање на грчка компанија за употребата на терминот „македонско“

Вечер - 19.03.2019

Кина, на 23 минатиот месец, одбила барање од грчка компанија за употреба на терминот „македонско“, со образложение дека потребна е дозвола за употреба од соседната земја, откри Мариа Спираки, портпаролката на грчката опозициска партија Нова ...

Спираки: Кина одбила барање на грчка компанија за употребата на терминот „македонско“

4NEWS - 19.03.2019

Кина, на 23 минатиот месец, одбила барање од грчка компанија за употреба на терминот „македонско“, со образложение дека потребна е дозвола за употреба од соседната земја, откри Мариа Спираки, портпаролката на грчката опозициска партија Нова ...

Грчка компанија лишена од можноста да го користи терминот „македонско“?

Фактор - 19.03.2019

Кина одбила барање на грчка компанија за употребата на терминот „македонско“. Образложението било дека не може да се користи без дозвола од соседната земја. На 23 февруари, оваа земја одбила барање од грчка компанија за употреба на терминот ...

Кина не ѝ дозволила на грчка компанија да го користи терминот „македонски“

Република - 19.03.2019

Кина, на 23 минатиот месец, одбила барање од грчка компанија за употреба на терминот „македонско”, со образложение дека потребна е дозвола за употреба од соседната земја, откри Марија Спираки, портпаролката на грчката опозициска партија Нова ...