TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

(ВИДЕО) БЕБЕ УМРЕЛО ОД ГЛАД БИДЕЈЌИ РОДИТЕЛИТЕ ГО ХРАНЕЛЕ САМО СО ОВОШЈЕ И СВЕЖ ЗЕЛЕНЧУК: Полицајците во нивната куќа ...

Екран - 18.11.2019

Американскиот пар Шила (35) и Рајан О’Лири се обвинети за убиство и занемарување на дете откако нивниот 18-месечен син починал затоа што го држеле на веганска исхрана. Шила изјави дека момчето е родено дома и никогаш порано не видело лекар.

Бебето им умрело од глад зошто родителите вегани го хранеле само со овошје и зеленчук, полицијата затекна кај нив уште ...

Сител - 17.11.2019

Американската двојка Шила (35) и Рајан О’Лири се обвинети за убиство и занемарување на дете откако 18-месечниот син им почина зошто го држеле на вегански режим на исхрана. Шила изјавила дека детето се родило дома и дека никогаш не видело лекар.

Бебето им умрело од глад зошто родителите вегани го хранеле само со овошје и зеленчук

24Инфо - 17.11.2019

Бебето им умрело од глад зошто родителите вегани го хранеле само со овошје и зеленчук Американската двојка Шила (35) и Рајан О’Лири се обвинети за убиство и занемарување на дете откако 18-месечниот син им почина зошто го држеле на вегански режим на ...

18-месечно бебе почина зошто родителите го хранеле како веган

Република - 18.11.2019

На 35-годишната Шила О’Лири и нејзиниот сопруг Рајан (30) ќе им се суди за убиство и занемарување на дете, откако нивниот 18-месечен син починал поради неухранетост. Детето се родило дома и дека никогаш не било лека.

Бебето им умрело од глад: Родителите вегани го хранеле само со овошје и зеленчук

Press24 - 18.11.2019

Американската двојка Шила (35) и Рајан О’Лири се обвинети за убиство и занемарување на дете откако 18-месечниот син им почина зошто го држеле на вегански режим на исхрана. Шила изјавила дека детето се родило дома и дека никогаш не видело лекар.

Бебето им умрело од глад: Родителите го хранеле како веган, а полицијата затекна шокантна сцена кај нив дома

Курир - 18.11.2019

Американската двојка Шила (35) и Рајан О’Лири се обвинети за убиство и занемарување на дете откако 18-месечниот син им почина зошто го држеле на вегански режим на исхрана. Шила изјавила дека детето се родило дома и дека никогаш не видело лекар.

Бебе умрело од глад зошто родителите вегани го хранеле само со овошје и зеленчук ВИДЕО

+инфо - 18.11.2019

Мајката рекла во полциија дека стапалата на детето му отекувале и неколку недели претходно и дека не одел толку како претходно. Американската двојка Шила (35) и Рајан О’Лири се обвинети за убиство и занемарување на дете откако 18-месечниот син им ...

Бебето им умрело од глад зошто родителите вегани го хранеле само со овошје и зеленчук

Кумановски м. - 18.11.2019

Американската двојка Шила (35) и Рајан О’Лири се обвинети за убиство и занемарување на дете откако 18-месечниот син им почина зошто го држеле на вегански режим на исхрана. Шила изјавила дека детето се родило дома и дека никогаш не видело лекар.

Бебето им умрело од глад: Родителите вегани го хранеле само со овошје и зеленчук

Магазин - 18.11.2019

Шила (35) и Рајан О’Лири од Америка се обвинети за убиство и занемарување на дете откако 18-месечниот син им починал бидејќи го држеле на вегански режим на исхрана. Шила изјавила дека детето се родило дома и дека никогаш не било на лекар.