TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Ако имате „iPhone“, веднаш да го ажурирате

Денар - 27.05.2023

Редовните ажурирања се неопходни за секој уред, со цел да се инсталира нов софтвер. Но, сега се појавија три безбедносни закани, па на корисниците на „iPhone“ им се советува да ги ажурираат своите уреди што е можно поскоро.

Ако имате „iPhone“, веднаш да го ажурирате

Точка - 28.05.2023

Редовните ажурирања се неопходни за секој уред, со цел да се инсталира нов софтвер. Но, сега се појавија три безбедносни закани, па на корисниците на „iPhone“ им се советува да ги ажурираат своите уреди што е можно поскоро.

Ако ги имате овие телефони, ажурирајте ги веднаш

USB - 29.05.2023

Редовните ажурирања се неопходни за секој уред, со цел да се инсталира нов софтвер. Но, сега се појавија три безбедносни закани, па на корисниците на iPhone им се советува да ги ажурираат своите уреди што е можно поскоро.