TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Каде по пензионирањето? 10 европски градови најдобри за живот

Вечер Прес - 07.06.2023

Ако сонувате за тоа кога ќе се пензионирате да живеете во еден од големите стари градови во Европа, Usnews состави листа на најдобри градови за пензионери. Земајќи го предвид расположливиот буџет, трошоците за живот и достапноста на недвижен имот, ...

ПРЕД ПЕНЗИЈА СТЕ, ЕВЕ КАДЕ МОЖЕ ДА СЕ ПРЕСЕЛИТЕ 10 градови со младешка енергија

+инфо - 07.06.2023

Американското списание „Ју-Ес њус ворлд рипорт“ (US News & World Report) состави листа од 10 градови во Европа каде што пензионирањето и животот потоа се прифатливи, удобни и возбудливи. Така, најдобри градови се Тавира и Каскаиш во Португалија, ...

Најдобрите градови за да уживате во пензионерските денови: Два града од регионост се наоѓаат на листата!

Точка - 07.06.2023

„U.S. News & World Report“ составиле листа од 10 градови во Европа каде пензионирањето може да биде со пристапни цени, а сепак возбудливо. Како 10 најдобри градови ги навеле градовите: Тавира и Каскаис во Португалија Париз и Анеси во Франција Пафос ...

Европски градови за удобен и исполнет живот во пензија

Опсервер - 07.06.2023

Американското списание „Ју-Ес њус ворлд рипорт“ (US News & World Report) состави листа од 10 градови во Европа каде што пензионирањето и животот потоа се прифатливи, удобни и возбудливи. Така, најдобри градови се Тавира и Каскаиш во Португалија, ...

Европски градови за удобен и исполнет живот во пензија

OhridNews - 07.06.2023

Американското списание „Ју-Ес њус ворлд рипорт“ (US News & World Report) состави листа од 10 градови во Европа каде што пензионирањето и животот потоа се прифатливи, удобни и возбудливи. Така, најдобри градови се Тавира и Каскаиш во Португалија, ...

Европски градови за удобен и исполнет живот во пензија

MakPress - 07.06.2023

Американското списание „Ју-Ес њус ворлд рипорт“ (US News & World Report) состави листа од 10 градови во Европа каде што пензионирањето и животот потоа се прифатливи, удобни и возбудливи. Така, најдобри градови се Тавира и Каскаиш во Португалија, ...

(ВИДЕО) Кои градови се најдобри за живот за пензионери?

Фактор - 08.06.2023

состави листа на најдобри градови за живот за пензионери. Земајќи ги предвид трошоците за живот и достапноста на недвижен имот, креирана е листа на првите десет градови во Европа каде е најдобро да го поминете пензионирањето.