TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Хуманитарна акција во Гостивар: Со срце дарувај, ученик израдувај

А1 On - 25.08.2019

Општина Гостивар од утре започнува хуманитарна акција под мотото „Со срце дарувај, ученик израдувај“ за прибирање училишен прибор за првачињата од социјално ранливи семејства. Акцијата ќе трае до 5 септември, а донациите ќе се прибираат во ...

И во Гостивар започнува акција за донирање училишен прибор пред новата учебна година

Радио МОФ - 25.08.2019

Од понеделник (26 август) во Гостивар ќе започне хуманитарна акција за донирање на училишен прибор за првачиња од социјално загрозени семејства. Кутии за донации ќе бидат поставени во маркетите „Монтенегро“ и “ЕТЦ“ , како и во книжарниците: ...

Хуманитарна акција за првачињата од социјално ранливи семејства

+инфо - 25.08.2019

Општина Гостивар од утре започнува хуманитарна акција под мотото „Со срце дарувај, ученик израдувај“ за прибирање училишен прибор за првачињата од социјално ранливи семејства. Акцијата ќе трае до 5 септември, а донациите ќе се прибираат во ...

Хуманитарна акција во Гостивар: Со срце дарувај, ученик израдувај!

Фокус - 25.08.2019

Општина Гостивар од утре започнува хуманитарна акција под мотото „Со срце дарувај, ученик израдувај“ за прибирање училишен прибор за првачињата од социјално ранливи семејства. Акцијата ќе трае до 5 септември, а донациите ќе се прибираат во ...

Хуманитарна акција во Гостивар: Со срце дарувај, ученик израдувај

24Инфо - 25.08.2019

Општина Гостивар од утре започнува хуманитарна акција под мотото „Со срце дарувај, ученик израдувај” за прибирање училишен прибор за првачињата од социјално ранливи семејства. Акцијата ќе трае до 5 септември, а донациите ќе се прибираат во ...

Хуманитарна акција во Гостивар: Со срце дарувај, ученик израдувај

Либертас - 25.08.2019

Општина Гостивар од утре започнува хуманитарна акција под мотото „Со срце дарувај, ученик израдувај“ за прибирање училишен прибор за првачињата од социјално ранливи семејства. Акцијата ќе трае до 5 септември, а донациите ќе се прибираат во ...

Хуманитарна акција: Со срце дарувај, ученик израдувај

Вечер - 25.08.2019

Општина Гостивар денеска започна хуманитарна акција под мотото „Со срце дарувај, ученик израдувај“ за прибирање училиштен прибор за првачињата од социјално ранливи семејства. Акцијата ќе трае до 5 септември, а донациите ќе се прибираат во книжарници ...

Хуманитарна акција во Гостивар: Со срце дарувај, ученик израдувај

Сител - 25.08.2019

Општина Гостивар од утре започнува хуманитарна акција под мотото „Со срце дарувај, ученик израдувај“ за прибирање училишен прибор за првачињата од социјално ранливи семејства. Акцијата ќе трае до 5 септември, а донациите ќе се прибираат во ...

Хуманитарна акција во Гостивар: Со срце дарувај, ученик израдувај

4NEWS - 25.08.2019

Општина Гостивар од утре започнува хуманитарна акција под мотото „Со срце дарувај, ученик израдувај“ за прибирање училишен прибор за првачињата од социјално ранливи семејства. Акцијата ќе трае до 5 септември, а донациите ќе се прибираат во ...

Хуманитарна акција во Гостивар за првачињата од социјално ранливи семејства

Република - 25.08.2019

Општина Гостивар од утре започнува хуманитарна акција под мотото „Со срце дарувај, ученик израдувај“ за прибирање училишен прибор за првачињата од социјално ранливи семејства. Акцијата ќе трае до 5 септември, а донациите ќе се прибираат во ...

Со срце дарувај, ученик израдувај: Акција за прибирање прибор за првачиња од социјално ранливи семејства!

Скопје1 - 25.08.2019

Општина Гостивар од утре започнува хуманитарна акција под мотото „Со срце дарувај, ученик израдувај“ за прибирање училишен прибор за првачињата од социјално ранливи семејства. Акцијата ќе трае до 5 септември, а донациите ќе се прибираат во ...

Хуманитарна акција во Гостивар: Со срце дарувај, ученик израдувај

Опсервер - 26.08.2019

Општина Гостивар од утре започнува хуманитарна акција под мотото „Со срце дарувај, ученик израдувај“ за прибирање училишен прибор за првачињата од социјално ранливи семејства. Акцијата ќе трае до 5 септември, а донациите ќе се прибираат во ...

Хуманитарна акција во Гостивар: Со срце дарувај, ученик израдувај

MakPress - 26.08.2019

Општина Гостивар од утре започнува хуманитарна акција под мотото „Со срце дарувај, ученик израдувај“ за прибирање училишен прибор за првачињата од социјално ранливи семејства. Акцијата ќе трае до 5 септември, а донациите ќе се прибираат во ...